• Bij SVM Futsal, de zaalvoetbalafdeling binnen SVM, kan je als recreant terecht bij 1 van onze recreanten-teams en voor het "echte" zaalvoetbal kan je terecht bij 1 van onze teams uitkomend in de KNVB competitie.

   SVM Futsal heeft zowel heren- als damesteams uitkomen in de KNVB competitie.

  De recreantencompetitie onderverdeeld in 2 poules (A en B) van 8 teams bestaat sinds begin jaren 80 en heeft als uitgangspunt recreatievoetbal waarbij fairplay een belangrijk onderdeel is.

  De wedstrijden worden geleid door (voormalige) KNVB-scheidsrechters. De competitie begint eind augustus en eindigt eind april. Deelname is mogelijk voor spelers vanaf 15 jaar.

  Heeft u interesse om als team of als individuele speler deel te nemen aan een van onze competities; kijk dan op onze eigen site. Daar vindt u de informatie en de contactpersonen. Of kom gewoon kijken op donderdagavond tussen 20.00 en 23.15 uur in De Vierstee!

  Ook voor de KNVB competitie zijn we op zoek naar teams, heren, vrouwen en diverse jeugdteams voor in de toekomst. De KNVB is hier druk mee bezig om in onze regio diverse jeugdcompetities te starten.

  Heb je interesse laat het maar weten! Wel graag voor half mei: info@svmfutsal.nl