• Hieronder alle gewijzigde coronaregels op een rijtje

Vanaf 11 januari 2022 is sporten op buitensportlocaties mogelijk :

* tot en met 17 jaar tussen 05.00 en 20.00 uur  (Ben je ouder en speel je in een team die in deze categorie valt, dan mag je gewoon meespelen.)

* 18 jaar en ouder tussen 05.00 en 17.00 uur.

Onderlinge wedstrijdjes

Het spelen van onderlinge wedstrijdjes op de club (sportaccommodatie) voor jongeren t/m 17 jaar is wel toegestaan. Er wordt verzocht deze activiteiten niet uit te laten groeien tot complete toernooien.

Binnenruimtes

• de toiletruimten mogen gebruikt worden; de kleedkamers en de sportkantine niet.
    • tussen 17.00 en 05.00 uur is ook geen enkele andere activiteit dan sporten toegestaan, dus ook geen vergaderingen en bijeenkomsten.
    • Personen die echt nodig zijn om na 17.00 uur (sluitingstingstijd accommodatie) de boel op te ruimen, mogen daar zijn. Anderen mogen daar niet meer verblijven.

Voor meer info zie FAQ van de NOC*NSF.