• Wie doet Wat?
      WAT? MAILADRES WIE?
    A Activiteitencommissie activiteitencommissie@svmmaartensdijk.nl  Sonja Boshuis, Cindy Mooring, Marjan Gaasenbeek (contact leiders), Johan Lam, Laura van Esveld
      Algemene vragen info@svmmaartensdijk.nl Jeannette van den Bunt, Majorie Overvoorde
      AVG sponsorcommissie@svmmaartensdijk.nl Hans Nauta
    B Bestuurszaken (secr.) secretaris@svmmaartensdijk.nl Jeannette van den Bunt
      Boetes penningmeester@svmmaartensdijk.nl Nol van Noort
    C Communicatie communicatie@svmmaartensdijk.nl Majorie Overvoorde
      Contributie penningmeester@svmmaartensdijk.nl Nol van Noort
      Coördinator Kabouters tm JO09  coordinator-kabouters-JO09@svmmaartensdijk.nl Rick Lith, Marcel Kingma
      Coördinator JO10 tm JO12 coordinator-JO10-12@svmmaartensdijk.nl Michel van de Goede
      Coördinator JO13 tm JO16 coordinator-JO13-16@svmmaartensdijk.nl Jacques Kalverda
      Coördinator JO17 tm JO19 coordinator-JO17-19@svmmaartensdijk.nl Jacques Kalverda
      Coördinator vrijwilligers voorzitter@svmmaartensdijk.nl Frans van der Tol
    D Dartcommissie dartcommissie@svmmaartensdijk.nl Rob Scherrenberg (vw), Harry Wijman (onderhoud), Henk Huigen (jeugd).
    K Kantine inkoop penningmeester@svmmaartensdijk.nl Nol van Noort
      Kantinedienst vast personeel voorzitter@svmmaartensdijk.nl Frans van der Tol
      Kantinedienst vrijwilligers kantinecommissie@svmmaartensdijk.nl Maarten Mooring
      Keeperstrainer jeugd+selectie keeperstrainer@svmmaartensdijk.nl John Bosman
      KNVB-zaken scheidsrechtercommissie@svmmaartensdijk.nl Michel Huigen
    L Leiding van Leider/trainers   technischecommissie@svmmaartensdijk.nl Wout van Dronkelaar, Jacques Kalverda
      Leider/trainer Kabouters kabouters@svmmaartensdijk.nl Leo Fijen, Mark Hegeman
      Leider/trainer JO-7.1 JO-7.1@svmmaartensdijk.nl   Bas de Groot (L), Andres van der Linden (T)
      Leider/trainer JO-8.1 JO-8.1@svmmaartensdijk.nl Marcel Huisman (T/L), Daan Kulicki (T/L)
      Leider/trainer JO-8.3 JO-8.3@svmmaartensdijk.nl Henny Drieënhuizen (L), Rick van de Goede(T)
      Leider/trainer JO-9.1 JO-9.1@svmmaartensdijk.nl Rick Lith (T/L), Jeffrey Eijndt (T/L)
      Leider/trainer JO-10.1 JO-10.1@svmmaartensdijk.nl Rocky den Bode (T), Frank Welie (T/L)
      Leider/trainer JO-10.2 JO-10.2@svmmaartensdijk.nl Jan Gijzen (T/L), Ashley Willemse (T), Dymphy Kemp (T)
      Leider/trainer JO-10.3 JO-10.3@svmmaartensdijk.nl Rick van de Goede (T)
      Leider/trainer JO-12.1 JO-12.1@svmmaartensdijk.nl Michel van de Goede (T/L)
      Leider/trainer JO-12.2 JO-12.2@svmmaartensdijk.nl Bert Jansen
      Leider/trainer JO-13.1 JO-13.1@svmmaartensdijk.nl Paul Hoegee (L), Paul van Schaik (T), Youssef Echabbi (T)
      Leider/trainer JO-15.1 JO-15.1@svmmaartensdijk.nl Kevin van Dronkelaar (T), Marjan Gaasenbeek (L)
      Leider/trainer JO-16.1 JO-16.1@svmmaartensdijk.nl Jacques Kalverda (T), John Bosman (L)
      Leider/trainer JO-17.1 JO-17.1@svmmaartensdijk.nl Jan Gijzen (T), Johan Westerhuis (L)
      Leider/trainer JO-19.1 JO-19.1@svmmaartensdijk.nl Ronald de Valk (T), Ed Buitenhek (L)
      Leider/trainer SVM1 SVM1@svmmaartensdijk.nl Kevin Ligtermoet (T), Hans Nauta (L), Gert Aaldrink (L)
      Leider/trainer SVM2 SVM2@svmmaartensdijk.nl Evert Boshuis (L), Wout van Dronkelaar (T), Marco Willemse (T)
      Leider/trainer SVM4 SVM4@svmmaartensdijk.nl Marcel Kooi
      Leider/trainer SVM5 SVM5@svmmaartensdijk.nl Robert van Rooijen
      Leider/trainer SVM45+ SVM45plus@svmmaartensdijk.nl Jan Cloo
      Lidmaatschap  ledenadministratie@svmmaartensdijk.nl Lia Bosman (admin.) / Nol van Noort (boekh.)
    M Materialenbeheer (o.a. SVM tenue) sponsorcommissie@svmmaartensdijk.nl zie Sponsoring veldvoetbal
      Meidenvoetbal meidenvoetbal@svmmaartensdijk.nl Jan Gijzen, Patrick van Esveld
    O Onderhoud gebouwen voorzitter@svmmaartensdijk.nl Frans van der tol
    P Penningmeester penningmeester@svmmaartensdijk.nl Nol van Noort