•   WAT? MAILADRES WIE?
    A Activiteitencommissie activiteitencommissie@svmmaartensdijk.nl  Sonja Boshuis, Cindy Mooring, Marjan Gaasenbeek (contact leiders), Johan Lam, Laura van Esveld
      Algemene vragen info@svmmaartensdijk.nl Jeannette van den Bunt, Majorie Overvoorde
      AVG sponsorcommissie@svmmaartensdijk.nl Hans Nauta
    B Bestuurszaken (secr.) secretaris@svmmaartensdijk.nl Jeannette van den Bunt
      Boetes penningmeester@svmmaartensdijk.nl Nol van Noort
    C Communicatie communicatie@svmmaartensdijk.nl Majorie Overvoorde
      Contributie penningmeester@svmmaartensdijk.nl Nol van Noort
      Coördinator vrijwilligers voorzitter@svmmaartensdijk.nl Frans van der Tol
    D Dartcommissie dartcommissie@svmmaartensdijk.nl Rob Scherrenberg (vw), Harry Wijman (onderhoud), Henk Huigen (jeugd).
    K Kantine inkoop penningmeester@svmmaartensdijk.nl Nol van Noort
      Kantinedienst vast personeel voorzitter@svmmaartensdijk.nl Frans van der Tol
      Kantinedienst vrijwilligers kantinecommissie@svmmaartensdijk.nl Maarten Mooring
      Keeperstrainer jeugd+selectie keeperstrainer@svmmaartensdijk.nl John Bosman
      KNVB-zaken scheidsrechtercommissie@svmmaartensdijk.nl Michel Huigen, Evert Boshuis
    L Leiding van Leider/trainers  (=TVC) tvc@svmmaartensdijk.nl Evert Boshuis
      Leider/trainer Kabouters kabouters@svmmaartensdijk.nl Mark Hegeman, Leo Fijen
      Leider/trainer JO-7.1 JO-7.1@svmmaartensdijk.nl   Pascal van Elst, Leo Fijen
      Leider/trainer JO-8.1 JO-8.1@svmmaartensdijk.nl Coen de Valk (T), Andres van der Linden (L)
      Leider/trainer JO-9.1 JO-9.1@svmmaartensdijk.nl Hans Drost (T) (di), Valentina Ferreira Franca (stag.) (do), Anna Lagendaal (L)
      Leider/trainer JO-9.2 JO-9.2@svmmaartensdijk.nl Steven Jansen (T), Henny Drieenhuizen (L)
      Leider/trainer JO-10.1 JO-10.1@svmmaartensdijk.nl Rick Lith (T/L), Jeffrey Eijndt (T/L)
      Leider/trainer JO-11.1 JO-11.1@svmmaartensdijk.nl Rick van de Goede
      Leider/trainer MO-11.1 MO-11.1@svmmaartensdijk.nl Jan Gijzen, Ashley Willemse en Dymphy Kemp
      Leider/trainer JO-13.1 JO-13.1@svmmaartensdijk.nl Michel van de Goede (T), Bert Jansen (L)
      Leider/trainer JO-15.1 JO-15.1@svmmaartensdijk.nl Peter Paul Hoegee (T/L),  Robin Buitenhek (stag.)
      Leider/trainer JO-17.1 JO-17.1@svmmaartensdijk.nl Marco Willemse(T), Jan Cloo (AT), Coen de Valk (AT), John Bosman (AT) | John Bosman(L), Bas Geijtenbeek (AL), Remco vd Brink (AL), Elio Zimible (stag.)
      Leider/trainer JO-19.1 JO-19.1@svmmaartensdijk.nl Marco Willemse(T), Jan Cloo (AT), Coen de Valk (AT), John Bosman (AT) | Thijs van Lierop (L), Teus Bruggink(L), Elio Zimible (stag.)
      Leider/trainer SVM1 SVM1@svmmaartensdijk.nl Kevin Ligtermoet (T), Melvin de Weerdt (L)
      Leider/trainer SVM2 SVM2@svmmaartensdijk.nl Evert Boshuis (L), Marco Willemse (T)
      Leider/trainer SVM3 SVM3@svmmaartensdijk.nl Ronald de Valk (T), Ed Buitenhek (L/T)
      Leider/trainer SVM4 SVM4@svmmaartensdijk.nl Marcel van Kooi
      Leider/trainer SVM5 SVM5@svmmaartensdijk.nl Robert van Rooijen
      Leider/trainer SVM45+ SVM45plus@svmmaartensdijk.nl Hendrik den Otter
      Lidmaatschap  ledenadministratie@svmmaartensdijk.nl Lia Bosman (admin.) / Nol van Noort (boekh.)
    M Materialenbeheer (o.a. SVM tenue, kousen etc.) sponsorcommissie@svmmaartensdijk.nl Gert Aalderink
      Meidenvoetbal meidenvoetbal@svmmaartensdijk.nl Jan Gijzen, Patrick van Esveld
    O Onderhoud gebouwen voorzitter@svmmaartensdijk.nl Frans van der tol
    P Penningmeester penningmeester@svmmaartensdijk.nl Nol van Noort