• Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met bijvoorbeeld cadeautjes, bloemen of kaarten. Valentijnsdag was eeuwen geleden een belangrijk feest voor de Romeinen waarbij de namen van ongehuwde jonge vrouwen in een grote kom werden gegooid. Ongehuwde mannen mochten dan om de beurt een naam trekken om vervolgens de getrokken vrouw uit elkaar te trekken.
    Ruim 1.500 jaar geleden - in 496 - verbood Paus Gelasius dit heidense feest.

Ondanks dit pauselijk verbod viert SVM 4 ieder jaar nog steeds Valentijnsdag. En dit keer was tegenstander Voorwaarts – een directe concurrent voor plaats 6 – het slachtoffer van de ontketende ploeg uit Maartensdijk.
    Met lichte blessures voor Sam (gevoelige heupen), Niels (kleverige vingers), Jurgen (ademtekort) was de altijd fitte en rijzende SVM-icoon Jesus le Maitre opgedraafd.

Slechts 15 minuten had de thuisploeg nodig om 3 maal te scoren en uiteindelijk droop Voorwaarts achterwaarts af na doelpunten van Bram (waar is dat linkerbeen voor nodig?), Casper (waarom zou je slechts 1 keer scoren?), Niels (ik schiet vandaag alleen van buiten de 16), Maurits (waarom neemt Owen eigenlijk die pingels?), Jesse (ik scoor tegenwoordig overal) en Daan (oh is dat het verkeerde doel?).

De wedstrijd eindigde met een foutloos fluitende scheids Drost en een 6-2 winst voor de thuisploeg die dankzij de sticky fingers van sluitpost Janssen de 6e stek bezet in de stand.