• De lekkerste broccoli maak je door eerst een klein laagje water in een pan te doen en aan de kook te brengen. Doe vervolgens de gesneden en gewassen groente in een metalen vergiet en hang dit in de pan. Doe de deksel op de pan en laat de groente in zo’n 5 minuten gaar stomen. De hete stoom die verdampt tijdens het koken, stoomt de groente gaar. Doordat je de deksel op de pan houdt, kan het vocht niet ontsnappen en blijft in de pan circuleren. Het resultaat is supersappige, gare groente, mooi van kleur en optimaal van smaak.

De vergelijking met dit gerecht was treffend toen de supersappige en gare ploeg van JO23, eveneens mooi van kleur en optimaal van smaak, het hoofdveld van SVM betrad.
    Een kwijlende menigte achter de hekken en op het terras werd overvallen door de soepele warming up, de frisse start en nauwkeurige passing in de eerste helft van de wedstrijd.

De tegenstander bleek nog brak van de 3 derde helften die zij achter de rug hadden in de beker waar - in slechts 3 wedstrijden - de Victorianen maar liefst 20 keer doel troffen.
    Met nieuwe aanwinsten voor het middenveld, de altijd wakkere invallers uit JO18 en SVM2 en de solide 4-4-2 opstelling speelde JO23 de sterkste pot tot nu toe tegen de sterrenploeg uit Hilversum.
    In de tweede helft kon een treffer niet uitblijven en scoorde de oudste van de 3 Nielsen in het team na een uitgekiende combinatie op koelbloedige wijze een Robbiaanse treffer.

Na afloop spoedde zich een schare spelers uit de selectie naar kleedkamer 10 om daar te solliciteren naar een basisplaats in JO23. Met een blauwtje en een zakje snoep dropen zij af naar de kantine om daar te genieten van de artiesten van SV De Vecht.

Een mooie wedstrijd? Dat was het.