• We zijn blij met het bericht van de overheid en de KNVB dat we vanaf zaterdag 5 juni as. weer meer mogen!

1) Regiocup jeugd start op 5 juni voor JO18 en lager.
    De aangekondigde versoepelingen betekenen dat we op zaterdag 5 juni kunnen starten met de KNVB Regiocup voor jeugdvoetballers! We zijn er heel blij mee dat het eindelijk weer mag: het spelen van echte wedstrijden tegen gelijkwaardige teams van andere verenigingen. En dat is natuurlijk waar voetballers het meeste plezier aan beleven! De KNVB Regiocup wordt gespeeld in de volgende speelweekenden: 5/6 juni, 12/13 juni, 19/20 juni en 26/27 juni. Maandag 31 mei aan het einde van de dag publiceert de KNVB het programma in Sportlink en de Voetbal.nl-app. Dus reserveer deze zaterdagen alvast in jouw agenda!

2) Trainingen en wedstrijden senioren
    Vanaf 5 juni mogen senioren weer volledig trainen en onderlinge trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging. Zonder beperkingen in groepsgrootte en zonder dat er onderling 1,5 meter afstand gehouden hoeft te worden. Helaas voor de senioren nog geen wedstrijden  tegen teams van andere verenigingen.

3) Opening kantines en terrassen
    Kantines (en terrassen) zijn gelijkgetrokken met de reguliere horeca en mogen dus open onder dezelfde voorwaarden als die er voor de horeca geformuleerd zijn. Dus maximaal 30 personen in de kantine en op terras 1,5 meter afstand.

4) Alle kleed- en doucheruimtes zijn weer open en via de zijdeur bij SVM toegankelijk. Dit is voor alle jeugd tm JO19 inclusief gastspelers.

BELANGRIJK:

* Publiek is nog niet toegestaan!

* Kantine mag alleen open onder strenge voorwaarden => Het SVM Bestuur heeft besloten voorlopig de kantine op zaterdag nog NIET te openen.

Rest ons jullie veel speelplezier toe te wensen!!