• Zaterdag moesten we spelen tegen t Goy, de uitwedstrijd werd door ons met 0 1 gewonnen misschien niet terecht want onze keeper Thijs hield ons in de wedstrijd en wij vergaten de score uit te bouwen. De tegenstander staat op een gedeelde 4de plaats op de ranglijst. We wisten dat we aan de bak moesten. Eigenlijk kwamen we de hele wedstrijd niet in de problemen tegen een tegenstander die op plek 4 staat, dan zegt u de uitslag is 1 3. In mijn ogen zag ik geen verschil tussen de teams maar toch sta je met lege handen. In de 22ste min goede aanval van SVM maar Wessel kon deze kans niet verzilveren, we zijn gewoon gelijkwaardig en tegenstander heeft nog geen kans gecreëerd. In de 36ste minuut grote kans voor Mark G alleen op de keeper af maar de keeper stopt de doelpoging en uit de rebound kan hij de bal nog in het lege doel koppen maar een verdediger is hem voor om redding te brengen. In de 39ste min de enige kans voor t Goy maar eerst Thijs redding en daarna red Robin de rebound. Het staat 1 0 en dat is verdiend het had eigenlijk 3 1 kunnen staan omdat wij de betere en meer kansen hadden dan onze tegenstander. Tot de 55ste min is er niets aan de hand een onschuldige dieptebal wordt door Frank verkeerd geraakt en vliegt het eigen doel in 1 1, hij had misschien beter de bal over de zijlijn kunnen spelen maar dit is kenmerkend voor het hele seizoen. In de 60ste min nog een kopkans voor Thimo maar gaat naast het doel van de tegenstander. Eigenlijk loopt de wedstrijd door naar een gelijk spel want SVM creëert ook niet meer veel en het t Goy al helemaal niets. In de 82ste min onnodige overtreding aan de rechter zijkant van de zestienmeter en de vrije trap vliegt het doel in 1 2 door van fout van Thijs. SVM probeert nog de gelijkmaker te bewerkstelligen maar in de 90ste min onnodige overtreding aan de linkerzijde van de zestienmeter en de vrije trap gaat rechtstreeks erin door fout van Thijs 1 3 Ik neem Thijs niets kwalijk want hij heeft ons vaak genoeg gered deze competitie. Door onnodige overtredingen ontstaan zulke situaties dus daar moeten we van leren. Weer een wedstrijd dat je veel meer verdiend had en onnodig verlies. Dan feliciteer je de trainer van de tegenpartij met de woorden je mag wel blij zijn met deze overwinning dan wordt deze kwaad omdat hij vindt dat ik het op een verkeerde manier zegt dan denk ik wees blij dat je hier wint want dit is totaal niet verdiend, later zei hij sorry maar wees als trainer en spelers nederig als je wint wat totaal niet verdiend is dat siert de mens en denk dan bij jezelf deze punten zijn wel lekker. Tuurlijk doen wij het ons zelf aan en als je op de plek staat waar je nu staat gebeuren deze dingen ook. Het enige wat je kan doen is door gaan en weer voluit trainen deze week want aanstaande zaterdag wordt heel belangrijk als we uit moeten naar Viod wat een zeer belangrijke wedstrijd is, eigenlijk op dit moment de belangrijkste gezien de ranglijst, ik hoop dat de spelers dit ook inzien zodat ze uit zich zelf gemotiveerd zijn om deze wedstrijd te winnen wat niet eenvoudig zal zijn.Tot volgende week.