• Vanaf 11.05.20 voetbaltraining voor alle leeftijden

28 apr 2020
  • Vanaf maandag 11 mei 2020 mag iedereen weer trainen op onze voetbalvelden!

Aan de trainingen zijn wel een aantal regels verbonden. Deze regels vind je in de link onderaan.

Kort samengevat:

• Alleen tijdens trainingsmomenten is onze poort open voor het gebruik van de velden.
    • Het veld is alleen open voor deelnemers aan de training, bekend bij teamcoach en die voldoen aan de coronarichtlijnen (zie bijlagen). Toeschouwers zijn dus niet toegestaan binnen de poort.
    • Niet-leden worden niet toegelaten op de voetbalvelden.
    • Kleedkamers (dus ook wc en douche) en kantine zijn gesloten.
    • Alleen het ballenhok is open.
    • In het ballenhok staat een tafel met desinfecterende middelen om alle spullen schoon te maken. Let op dat trainers/leiders niet tegelijkertijd in het ballenhok staan.
    • Alle trainers/leiders die naar het veld komen, moeten 1 dag voor elke training melden via de mail met hoeveel spelers ze komen. (technischecommissie@svmmaartensdijk.nl)
    • Trainingen kunnen plaats vinden tot 1 augustus (uiteraard afhankelijk van de wijzigingen vanuit het kabinet). Hierna zal hopelijk de reguliere training weer worden opgepakt i.v.m. voorbereiding nieuwe seizoen.
    • Trainingstijden: De trainers/leiders ontvangen een aparte mail met de trainingstijd van hun team. Dit kan eventueel 5 à 10 min. afwijken van de standaardtijd om groepen van elkaar gescheiden te houden. Let bij het ophalen aan de poort goed op dat de jongeren van de twee verschillende leeftijdsgroepen (t/m 12 en 13 t/m 18 jr.) van elkaar gescheiden blijven. Blijf buiten de poort op ze wachten en ga gelijk naar huis. Zie onze protocollen hieronder.
    • Er zijn corona-coördinatoren aangesteld. Zij zijn aanspreekpunt voor vragen en zullen toezien op een goede uitvoering van de corona-richtlijnen.
    • Aanwezig op zaterdag : Mark Heegeman
      Aanwezig doordeweeks : Wout van Dronkelaar, Michel Huigen en Jacques Kalverda.

Wij houden je graag op de hoogte over verdere ontwikkelingen. Voor nu vertrouwen wij erop dat iedereen zich aan de coronaregels houdt, zodat wij lekker kunnen blijven trainen de komende periode.

Download hieronder de regels voorafgaand aan de training!

Protocol Regels & Veiligheid

Protocol Sporters

Protocol Ouders

Protocol Trainers & Leiders & vrijwilligers

Indeling training + tijden van 11.05.20 tot 01.08.20

• En helaas helaas gaan de geplande jeugdtoernooien en het jeugdkamp in mei en juni niet door.