• Nu de afronding van dit seizoen nadert, is de TVC al enkele weken bezig met de voorbereiding van het nieuwe seizoen.
  Met de gemeente en met Agterberg hebben we overleg gehad om deze zomer veld 2 te vernieuwen. Met hulp van Jan Gijzen hopen we daarmee volgend seizoen op een vlakke grasmat te kunnen spelen.

  Op 10 mei jl. hebben we de werving en selectie van een nieuwe hoofdtrainer Herman Verrips afgerond, zie https://www.svmmaartensdijk.nl/nieuwe-hoofdtrainer-selectie of het bericht hier direct onder.

  Verder hebben onze jeugd coƶrdinatoren Rick, Rick en Michel de afgelopen weken intensief gepuzzeld om de teamindeling voor het volgende seizoen te maken.
  Zoals het er nu naar uit ziet, hebben we volgend seizoen 13 jeugdteams variƫrend van JO8 tot en met JO16 en die zetten we deze week op de SVM website.
  Ook hebben we de afgelopen weken met de hulp van Diederik en Coen een inventarisatie gedaan onder de spelers die volgend jaar in de selectie (SVM 1 en SVM 2) willen gaan spelen en hebben we gepolst welke SVM-ers volgend seizoen mogelijk beschikbaar zijn als staf van de selectie.
  Op woensdag 31 mei a.s. organiseren we een meet & greet met Herman en de spelers die volgend seizoen mogelijk in de selectie SVM 1 en SVM 2 willen spelen. De betrokken personen hebben vandaag een persoonlijke uitnodiging gehad. Op maandag 5 juni a.s. gaan we met Herman en de kandidaten voor de staf in gesprek over de rolverdeling.

  Mooi dat we met zoveel betrokken SVM-ers de voorbereiding van het nieuwe seizoen kunnen doen!
  Mocht je vragen hebben over het volgend seizoen of wil je iets doen en ben je nog niet gevraagd, aarzel dan niet ons aan te schieten of te mailen op tvc@svmmaartensdijk.nl.

  Voetbalgroet van de TVC,
  Remco van de Brink, Ed Buitenhek, Michel de Goede, Rick de Goede en Rick Lith