• SVM beschikt over een groot aantal gediplomeerde trainers.

Hoofdtrainer herenteams: Wout van Dronkelaar.
    Hoofdtrainer jeugd: Jacques Kalverda (tijdelijk tot vervanging)
    Trainer SVM1 (selectie): Kevin Ligtermoet

Daarnaast zijn er nog een aantal trainers die een opleiding hebben gehad voor de leeftijdscategorie waarin ze trainen.

... En werken we nauw samen met vrijwilligers (ouders, stagiaires, oudere jeugdleden) die zich opgeven voor het leiderschap of trainerschap van een jeugdteams.

• Nieuwe trainer of Leider?

Als nieuwe leider/trainer hou je wekelijks de wedstrijdgegevens bij van jouw team in de KNVB-wedstrijdzaken app. Om dit te kunnen, moet je je aanmelden bij de ledenadministratie@svmmaartensdijk.nl, o.v.v. functie + team + telefoonnummer. Voor jeugdspelers onder de 16 jaar moet het mailadres van de ouder als 1e mailadres geregistreerd staan.

Verkorte opleiding trainer/leider
    Wij bieden ouders die de rol van trainer/leider op zich willen nemen de mogelijkheid om een verkorte cursus bij het KNVB te volgen.Voor meer informatie: technischecommissie@svmmaartensdijk.nl. Tips voor trainingen zie https://www.knvb.nl/assist-trainers/rinus.

Bij Materiaal+Oef. vind je allerlei middelen die je kunnen helpen.

Op deze website kan je wekelijks de wedstrijdverslagen van jouw team uploaden. Heb je geen inloggegevens ontvangen van Jeannette van den Bunt, stuur dan even een berichtje of vraag ze op bij een collega-leider.

Klik hier voor een overzicht van alle trainers/leiders per team met contactgegevens voor het seizoen 2019-2020.

• VOG - Verklaring omtrent Gedrag

Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

In de loop van het voetbalseizoen 2019-2020 worden alle trainers en leiders gevraagd om een VOG aan te leveren, uiteraard op kosten van SVM.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een verklaring waaruit blijkt dat het gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van een specifieke taak of functie in de samenleving in dit specifieke geval bij SVM als trainer/leider van de jeugd.