• Luv' is een voormalige Nederlandse meidengroep uit de jaren zeventig en tachtig met invloeden uit het disco-genre. In de zomer van 1978 hebben de meiden hun eerste nummer 1-hit met You're the greatest lover, gevolgd door een tweede: Trojan horse.

  Trojan horse verwijst niet naar een hardnekkig computervirus maar naar het Paard van Troje. Het paard van Troje is een van de bekendste verhalen uit de Griekse mythologie. Het vertelt hoe Grieken erin slaagden om Troje binnen te dringen door zich te verstoppen in een reusachtig houten paard, dat door de nietsvermoedende inwoners van Troje binnen de stadsmuren werd gehaald.

  Geestelijk vader van het Paard van Troje was Odysseus, koning van het eiland Ithaka, zoon van Laërtes en Antikleia, een listige Griekse aanvoerder, bedenker van de list met het houten paard en tevens de tegenstander van SVM2 op 23 april jl.

  Het sportcomplex aan de Upsallalaan in Utrecht stond in het teken van ‘roze zaterdag’ waardoor de hoes van de Havikskruid, de puta van de Planetenlaan en de tovenaar van de Tolakkerweg zich meteen thuis voelden.

  Het eerste ongemak voor de thuisploeg ontstond toen de duivel van de Dorpsweg zich losrukte van zijn tegenstander en de gelijkmaker scoorde.

  In de tweede helft werd tweemaal tevergeefs ‘pak dat paard’ geroepen om Odysseus het scoren te beletten.

  Zonder hattrick, zonder punten, zonder lucht maar met een Trojaans paardenhoofd nam SVM2 afscheid van het hengstenbal op veld 2 van Odysseus.