• SVM1 heeft de finale van de nacompetitie gewonnen!!! Dat betekent dat ons team ook volgend seizoen de degens kruist met 4e klassers. Vorige week werd ‘t Vliegdorp geklopt en afgelopen zaterdag was Geuzen Middenmeer uit Amsterdam het slachtoffer.

    Op Sportpark De Heul was SV De Vecht in Loenen gastheer van de finale tussen SVM en Geuzen Middenmeer die op neutraal terrein werd gespeeld.

    SVM startte sterk en kon al snel de 1-0 scoren dankzij een assist van Jelle van der Tol die Frank van Brenk bediende. Geuzen Middenmeer wist zich echter nog te herpakken en maakte kort voor rust gelijk. In de tweede helft pakt SVM echter opnieuw het initiatief maar bleven doelpunten uit. Ook de verlenging verliep bloedeloos met slechts één hoogtepunt.Dat was de redding van Perry van den Bunt die met zijn lichaam een schot stopte op de doellijn. In de penaltyreeks stopte keeper Max Koetze twee strafschoppen en keek hij er één over. Het was genoeg voor de 7-6 winst na de strafschoppenserie die door Perry, Wessel, Ove, Miguel, Julen, Robin en Sascha feilloos werd uitgevoerd. “Het is een prachtige afsluiting van een intens seizoen en een mooi vooruitzicht om met deze spelers en staf het volgende seizoen verder te bouwen”, aldus trainer Herman Verrips. Lees hier ook zijn uitgebreide wedstrijdverslag.

    In totaal deden 27 ploegen mee aan de nacompetitie voor een plek in de 4e klasse. Slechts 7 daarvan plaatsten zich, waaronder de mannen van SVM.