• Het kiezen van een formatie die bij je past is een lastige opgave. Heb je de juiste formatie echter gevonden, dan ga je ook veel comfortabeler een potje FIFA in. De 4-2-3-1 was de afgelopen jaren de meest gebruikte formatie binnen FIFA Ultimate Team. In vergelijking met de andere formaties heb je hier een aanvallende middenvelder die zwerft achter een enkele spits. Was je eerder al een fan van deze formatie, dan is het zeker goed om hem ook dit jaar weer te proberen.

Met die FIFA tip in de achterzak vertrok JO23 naar Hoogland. De heren van Hoogland incasseerden in de beker al 14 doelpunten en konden ook een week voor het treffen tegen SVM het doel niet droog houden met maar liefst 10 doelpunten tegen.
    De wedstrijd tegen het ‘PEC Zwolle’ uit de poule was daarom de ultieme gelegenheid voor SVM JO23 om de risicoloze 4-4-2 formatie in te ruilen en - net als de andere topploegen - met een nieuw 4-2-3-1 systeem - de aangeslagen Hooglanders te lijf te gaan.

Meteen in het eerste kwartier van de wedstrijd liet SVM zien dat het blaakt van zelfvertrouwen en gaf het 2 doelpunten weg. Daarna kwam de ploeg op stoom en pakte het een eerste treffer uit de indraaiende corner die Bram verzilverde. Niet lang daarna scoorde Martijn de gelijkmaker (2-2) uit een strafschop. De rest van de wedstrijd verliep volgens plan met een scala aan driehoekjes, kansen en het comfortabele gevoel van de piek met 2 goals in 1 wedstrijd.

Het einde van de wedstrijd stond in het teken van de ontluikende liefde tussen de spits van Hoogland en de laatste man van SVM. De talrijke cadeaus van laatstgenoemde bleven uiteindelijk niet onbeantwoord. De liefdevolle pogingen van de welbespraakte Hooglandse romanticus op zoek naar intiem contact stuitten echter op weerstand van scheidsrechter Van den Hengel. Die toonde weinig empathie voor de lokale LHBTQ community en toonde een directe rode kaart aan de thuisploeg vanwege vermeend onzedelijk gedrag.

Na afloop ontstond in de kleedkamer een discussie en hoofdelijke stemming over de meerwaarde van roetveegpieten boven een zwarte Sinterklaas die in een gelijkspel eindigde.
    Dat gelijke spel compenseerde de bittere nederlaag voorafgaand aan de topper tegen Houten dat bekend staat om enkele beroemde inwoners zoals Gerard Croiset, paragnost en paranormaal genezer, Chriet Titulaer, sterrenkundige en tv-presentator, Nico Zwinkels (op de foto links) en de voetballers Stefaan Tanghe, Hans Somers, Willem Janssen (aanvoerder van FC Utrecht), Jacob Lensky, Gianluca Nijholt, Leon de Kogel en Benjamin van Leer.
    Houten won in 2008 en 2018 de door de Fietsersbond georganiseerde 'Fietsstad van Nederland'-verkiezing, na eerdere nominaties in 2002, 2004 en 2011.