• Zaterdag 23 maart is het SVM JO12-1 JM team kampioen geworden van de 3e fase na een 2-9 overwinning bij SV Parkhout.

Het hagelt, regent, waait, de zon schijnt: Het weer gaat alle kanten op, net als de wedstrijd, waarbij beide teams kampioen kunnen worden. Parkhout domineert de eerste 10 minuten, maar door een slimme Danique wordt het 0-1 door de bal voor de keeper, die dacht de bal weg te schieten, in te tikken. Zes minuten later breekt Quinten door maar zijn schot belandt op de paal. De 0-2 valt door een mooie solo van Arshiya Akbari. De 1-2 valt snel daarna, kort na een goede redding van Demy.
    SVM is nu wakker en scoort 3 keer binnen 5 minuten: 1-3 Arshiya, 1-4 Quinten, 1-5 Thierry.
    Na het wisselen van helft, nu met wind mee, blinkt de achterhoede van SVM uit met Linn, Lana, Feline en Isa vlak daarvoor. Parkhout komt nog maar 1 keer tot scoren, 2-5, ondanks de vele kansen.
    Nadat het hele team Demy heeft overtuigd te blijven keepen, scoort Thierry de 2-6 na Demy’s uittrap. Door de 2-7, een prachtige direct ingeschoten corner van Quinten, de 2-8 door Thierry (weer na een uittrap van Demy), de hattrick van Arshiya na een schitterende combinatie, samen met een schot van Parkhout door Kleis van de lijn gehaald, eindigt de wedstrijd in een knappe 2-9.