• Zaterdag 8 juni de finale voor behoud in de 4e klasse. De wedstrijd werd gespeeld bij de Vecht in Loenen waar de tegenstander Geuzen Middenmeer was een ploeg uit de 4e klasse C die tiende waren geworden in de competitie. De tegenstander had een oudere ploeg dan wij dus onze jonkies moesten weer aan de bak. In de 10de min de inzet van Sascha uit een corner van de lijn gehaald bij GMM. De wedstrijd ging over en weer en in de 25ste min de 0 1 voor SVM door Frank die een voorzet van Jelle uit een corner voor SVM met een halve omhaal in het doel schoot. In de 27ste min een kans voor GMM omdat we niet goed verdedigde. In de 40ste min de 1 1 weer uit een standaardsituatie en daar was de tegenstander sterk in door niet goed meelopen en door dekken van ons en dat hadden we al vaker mee gemaakt in de competitie. In de 45ste min nog een kans voor GMM maar die ging naast en in de 47ste min nog een redding van de keeper van GMM op een kopbal van Perry. De rust was dus 1 1. In de rust aangehaald wat we beter moesten doen om deze wedstrijd tot een goed einde te brengen. In de 58ste min haalde Perry een keihard schot van de doellijn en in de 58ste min ging er nog een bal op de lat uit een corner voor GMM. De 2e helft was de tegenstander de bovenliggende partij maar onze jongens werkten keihard voor een goed resultaat en dat was prachtig om te zien en we kwamen bijna niet meer tot gevaarlijke aanvallen maar als we een goede aanval hadden dan werd er prompt een overtreding gemaakt om die aanval te stoppen daar aan kon je zien dat zij er ook niet beducht op waren dat ze even zouden winnen na 95 min stond 1 1 dus weer de verlenging in en daar hebben wij goede herinneringen aan. In de verlenging werd er eigenlijk niet meer goed gevoetbald want de vermoeidheid sloeg bij beide ploegen toe en zo werd er niet meer gescoord in de verlenging dus strafschoppen. Wij mochten beginnen en na 7 strafschoppen stond het 6 6 de zevende werd benut door Robin en toen stopte Max hun strafschop iedereen juichen maar de scheidsrechter vond dat Max te ver naar voren dook dus de strafschop moest over maar dezelfde speler schoot de strafschop hoog over dus als nog grote vreugde bij de spelers, staf en supporters van SVM. Wij hadden niet geoefend want ik vind dat niet nodig want als je op een training mist staat er niets tegenover, er staat dan geen druk op dus kan je het in mijn ogen beter niet doen want dan is iedereen scherp en denk je niet na als je klaar staat om de strafschop te nemen en als je gemist hebt op een training ga je nadenken over welke hoek je dan zal nemen en dat is niet goed nu denk je na als je naar de strafschop toe loopt na over de hoek en daar hou je dan aan vast maar het blijft een loterij. Het fantastische is dat de strafschop nemers behalve Perry en Wessel gewoon jong waren en de groep heb ik laten beslissen met elkaar wie ze wilde nemen dus gewoon fantastisch gedaan. We blijven in de 4de klasse dit hebben we zelf voor elkaar gekregen met een zeer jonge groep spelers. We wisten dat het seizoen zwaar zou zijn en we wilde niet direct degraderen dat is gelukt en nu hebben we het op eigen kracht gedaan. Ik wil de TC, de staf, de spelers en natuurlijk de supporters die er steeds waren hartelijk bedanken voor hun ondersteuning. Ik wil ook Frank bedanken voor prettige samenwerking en jammer dat hij deze afsluiting niet mee kon maken maar het is ook zijn verdienste dank daarvoor Frank. De spelers hebben in het verloop van dit seizoen veel geleerd en zich ontwikkeld dit nemen ze weer mee naar het nieuwe seizoen waardoor ze weer betere spelers worden en ook weten wat er gevraagd wordt in de 4de klasse. Het seizoen zit er op die we fantastisch hebben afgesloten mijn oprechte dank daarvoor en ik ben hard, eerlijk en oprecht en soms ook lief maar als trainer hou je van je spelers en dat is bij mij ook maar ik ben zeer trots op de jongens, ze zijn er in blijven geloven net als de staf dus nu vakantie en begin augustus is de start op het nieuwe seizoen. Iedereen fijne vakantie en zie graag in het nieuwe seizoen alle supporters weer langs de lijn om onze jongens aan te moedigen.