• Uiensoep is een soep, gemaakt van bouillon en ui. De soep wordt gemaakt door ui te fruiten en deze met runderbouillon te blussen. De soep wordt geserveerd met croutons met daarop geraspte kaas. Om de kaas goed te laten smelten kan de soep met kom en al in de oven worden gezet of onder een salamander. De typische smaak komt niet van de bouillon maar door het karamelliseren van de suikers in de uienringen die tijdens het fruiten vrijkomen.
    De soep werd al in de tijd van de Romeinen gegeten. In die tijd werd het gezien als een soep voor de arme bevolking, omdat uien goedkoop waren en veelvuldig voorkwamen.

SVM 4 speler Bob miste de wedstrijdbespreking voorafgaand aan de topper tegen VSC. De typische geur die de kantine vulde tijdens zijn afwezigheid kwam echter niet van de gekaramelliseerde suikers van de uiensoep maar van de endeldarm van de Huizense middenvelder.
    VSC 11 begon kniftig aan de topper tegen SVM 4 dat de scorende Somaliƫr had vervangen voor de lachende Liberiaan uit SVM 2. Die had slechts enkele speelminuten nodig om de beslissende assist te geven aan de SVM spits die subtiel afrondde met zijn niet-linkerbeen.

De rust liet 65 minuten op zich wachten door een kapot klokje van Kensenhuis, de scheidsrechter die opnieuw liet zien dat fluiten een vak is en de rust inluidde met een 0-3 voorsprong voor SVM. Na rust waren de hoogtepunten van de 2e helft op 1 hand te tellen:
    - Mau verbeterde zijn persoonlijk record zijlijnsprinten met 3 seconden en werd vervolgens gestuit door het hek dat VSC speciaal had geplaatst voor dit ongeleide projectiel;
    - Pep verbeterde zijn persoonlijk record door in de eerste helft 5 kilometer te lopen zonder een bal te raken;
    - Cas verbeterde zijn persoonlijk record door in 1 wedstrijd 2 schouderluxaties op te lossen;
    - Bram vestigde zich als nieuweling in het illustere rijtje van Henk Groot, Henk Wery (1969), Clarence Seedorf (1997), Ruud van Nistelrooij (2005) en Memphis Depay (2021) die op het WK een penalty misten en daar niet wakker van lagen.

De wedstrijd werd afgerond met een 1-3 eindstand en een zoektocht naar Jurgen die zich bleek te hebben verstopt onder het bankje in de dugout.