• De regenwulp (Numenius phaeopus) - niet te verwarren met de regenwup- is een vogel uit de familie van de strandlopers en snippen (Scolopacidae). De regenwulp wordt ongeveer 40 centimeter groot en is daarmee ongeveer 10 cm kleiner dan de (gewone) wulp.
    Het voedsel van de regenwulp bestaat uit insecten, spinnen, wormen, slakken, kikkers, zaad, bessen en gras.

    Op de regenachtige namiddag van het uitduel tegen TOV was er - bij gebrek aan insecten, spinnen, wormen, slakken, kikkers, zaad, bessen en echt gras - geen regenwulp meer te bekennen op Sportpark Ter Eem in Baarn. Direct na de topper van TOV 1 – dat onder leiding van ex SVM coach Ligtermoet handhaving in de 3e klasse veilig stelde – startte het topduel tegen SVM 4 dat TOV 4 moest verlossen van de degradatieplek in de 6e klasse.
    Zonder “Beer van de Meer” maar met de “Tunesische Tijger” op doel startte de uitploeg het treffen.

    Zaterdag 24 mei zal de geschiedenisboeken van SVM 4 ruimschoots halen. Niet vanwege de exotische doelman, een kampioenschap, en ook niet vanwege het spel (zeker niet zelfs), maar vanwege één man: Niels “de Trans-Atlantische Tornado” van Zijl. Daags voor de kraker tegen TOV 4 vloog de “Proleet van de Planetenbaan” met een door SVM bekostigde spoedvlucht vanuit Minneapolis naar Nederland. Niet vanwege Trump, de familie, studie of werk – nee, puur om de eer van SVM 4 te redden. Die opzet lukte toen Niels met een onnavolgbare slalom drie TOV’ers achter zich liet (eentje in tranen) waarna de bal diagonaal over de keeper in het vijandelijke doel Zijlde.

    TOV 4 deed in de slotfase nog iets terug en bepaalde de eindstand op 4-1 waardoor zij op de slotdag van de competitie - net als TOV 1 - degradatie wisten te voorkomen.