• Wim Hof, bekend onder de naam \"The Iceman\", is een Nederlander die diverse kouderecords op zijn naam heeft staan. Hof ontwikkelde een methode waardoor naar zijn zeggen mensen hun zenuwstelsel en immuun stelsel zouden kunnen beïnvloeden en waardoor ze beter bestand zouden kunnen zijn tegen koude.
  In mei 2007 waagde hij een poging om in korte broek en op sandalen de top van de Mount Everest te bereiken. Op een hoogte van 7400 meter moest hij met bevroren tenen de recordpoging staken.
  Eind 1998 zwom hij op de Noordpool, gekleed in niet meer dan een zwembroek, onder een 40 centimeter dikke ijslaag door en in maart 1999 zwom hij onder vijftig meter poolijs door.
  Op 26 januari 2007 liep The Iceman in Finland, nabij Oulu, een halve marathon op blote voeten, boven de poolcirkel bij temperaturen tussen de 20 en 30 graden Celsius onder nul. Hij liep tweedegraads bevriezingen op aan zijn voeten en moest na afloop behandeld worden in het ziekenhuis van Kolari. In juni 2007 verbeterde Hof het wereldrecord in-ijs-staan. In het ijsberenverblijf van Ouwehands Dierenpark stond hij 70 minuten en 35 seconden tot aan zijn kin in een bak met ijsblokjes.

  SVM 4 heeft de Wim Hof methode niet nodig. De jaarlijkse seizoenafsluiting, die zoals gebruikelijk al 2 wedstrijden voor het seizoen einde plaatsvond, wordt standaard gevierd in korte broek en op sandalen. De combinatie van de ambiance van Tropicana en Ouwehands Dierenpark in Hollandsche Rading zorgde voor een gelukzalig geknor van de plaatselijke sparerib leverancier Boef.

  Een seizoen afsluiting kan niet zonder prijsuitreiking en na de plichtmatige bedankjes aan publiek, catering en drankleverancier zorgden Owen en Niels voor een wervelende show met prijzen voor de zaag (Mau), de vlagger (Niels), de spits (Javier), het doelpunt (Niels), de panna (Daan) en het talent (Gijs) van het jaar.
  Ook de trainer/coach werd gefêteerd met een Jurgen Klopp original coachjas die dezelfde avond nog gesignaleerd werd in de Maartensdijkse parkjes .