• Braken, overgeven of barfen is het verwijderen van voedsel en/of andere stoffen uit de maag door de mond en soms de neus. Braken wordt gestuurd door het braakcentrum, dat gelegen is in de hersenstam. De genuttigde spijs wordt dan door de mond weer teruggebracht, meestal is dit vermengd met maagzuur.
    Oorzaken van barfen kunnen onder andere zijn: stress, overmatig alcohol gebruik, zuurstofgebrek, infecties in het spijsverteringsstelsel, stralingsziekte en zwangerschap.

    De wedstrijd tegen DOSC begon met een korte onderbreking om de vloerpizza’s te verorberen die Niels produceerde onderweg van de kleedkamer naar de dug-out van veld 3. Nadat stress, overmatig alcohol gebruik, zuurstofgebrek, stralingsziekte en zwangerschap werden uitgesloten resteerde een infectie in het spijsverteringsstelsel als oorzaak van het ongemak dat de vaste waarde van het team deed wankelen.

    Dankzij de eerste competitiegoal van Boshuis, de tweede van Bruggink en de derde van Van Zijl - wiens gelaatskleur steeds meer overeenkomsten vertoonde met de kleur van kunstgras - noteerde SVM een 3-3 eindstand bij DOSC.
    Dat team verraste opnieuw met het sterke debuut van enkele spelers uit het andere Oranje en de gestage ontwikkeling van de woordenschat.