• Debuteren in SVM 3 is geen ontspannen aangelegenheid. Opstaan met de twijfel en onzekerheid van debutanten Coen en Wessel of ze mee kunnen op dit niveau is een stressmoment dat ze de rest van hun leven met zich meedragen.

  In een emotionele sensitivity sessie tijdens de wedstrijdbespreking werden de nieuwkomers echter gerust gesteld. Stuk voor stuk erkende iedere speler van SVM 3 dat zij allemaal op zaterdagochtend wakker worden met de vraag: ben ik wel goed genoeg voor SVM 3?
  En juist die onzekerheid prikkelde het team tegen de bronstige Rivierwijkers opnieuw tot grote hoogten.

  Cijfers liegen niet: SVM 3 heeft na de winterstop 3 van de 7 wedstrijden - dat is 43 % - gewonnen. Rivierwijkers had - na het verlies thuis tegen SVM - geen punt meer gepakt en was daarmee beland in de categorie ‘te pakken ploegen’.
  Met een 2-1 voorsprong werd de rust bereikt dankzij doelpunten van Bram en Martijn.

  Aan het begin van de tweede helft moest de wedstrijd enige tijd gestaakt worden toen – naast de gebruikelijke bierbekers en aanstekers - een hond vanaf de tribune op het veld werd geworpen. Scheids Lamers – een fervent dwergwerper – bedacht zich geen moment en wierp de hond terug in het uitvak van de Frans van der Tol tribune waarna de wedstrijd hervat werd.

  Met een 3-3 gelijkspel eindigde de tweede helft waarna Saber - man van de wedstrijd – in de kantine gehuldigd werd met een grote blij van de club en de spelers.