• In het Oudgrieks is het woord philosophía een samenstelling van de woorden voor liefde en voor wijsheid. Oorspronkelijk betekende filosofie dus eenvoudig: liefde voor wijsheid. Het woord filosoof werd gebruikt om wijze mannen of leraren in de retorica aan te duiden.
  In de 18e eeuw stelde de Duitse filosoof Immanuel Kant zich de vraag wat dan wel het onderwerp van filosofie moest zijn. Hij ging daarbij uit van vier fundamentele vragen die de kern van de filosofie vormen:
  a. wat kan ik weten?
  b. wat moet ik doen?
  c. wat mag ik hopen?
  d. wat is de SVM 3 mens?

  Precies die vragen stelde wijze man, filosoof en vaste teamcoach Alex Soze - de Ted Troost van de 21e eeuw - aan de SVM 3 spelers ter voorbereiding op de strijd tegen Rivierwijkers. Zijn antwoorden:
  a. je moet weten dat alles - dus ook de verdediging van Rivierwijkers - kapot kan;
  b. je moet de verdediging van Rivierwijkers kapot maken om te winnen;
  c. je mag hopen dat dat ook gebeurt; en dus
  d. is de SVM3 mens op maandagavond de sloper van de Rivierwijkse verdediging.

  Met die filosofische en liefdevolle bespiegelingen startte de sterrenploeg uit Maartensdijk aan de opmars naar de subtop in de schaduw van de Galgenwaard.
  Met oogstrelend voetbal, de meeste punten uit de laatste 2 wedstrijden van de poule en een uitzinnig publiek werd de wedstrijd beëindigd met een 1-2 overwinning.

  @svm3_

  Deze motivatie van Alex hebben we keihard nodig. Thanks baas😎 #foryoupage #SVM3 #soccer #viralvideos #foryou #alexsoze #legend #foryou #dutchfyp #voetbal #morivatie #dutchtiktok

  ♬ origineel geluid - SVM3