• DHSC staat voor DOS Holland Stichtse Boys Combinatie en de echte mannen van SVM 3 speelden op 1 april dus niet tegen mannen, kerels, heren of eindbazen maar tegen de minderjarige boys van het 6e van DHSC en dat gaf moed en vertrouwen.

    De thuisclub van Wesley Sneijder die - tegen beter weten in - hoopt dat het goed komt met Yolanthe (zie https://www.mediacourant.nl/2023/03/sandra-schuurhof-hou-je-pmel-dan-in-je-broek-wesley-sneijder/) staat 5e maar zit in een enorme dip op weg naar degradatie. Met dit jaar pas 2 punten valt dat in het niet bij de 9 punten die SVM 3 bijeen sprokkelde.

    In de thuiswedstrijd vorig jaar ging SVM met 1-4 onderuit maar sinds die tijd heeft het team een enorme progressie gemaakt. Het wedstrijdplan was echter bescheiden: niet overmoedig van start, we sparen de krachten in de 1e helft en slaan toe in de 2e helft.

    De tweede helft werd afgesloten met een 1-1 stand en dat was – ook volgens scheids Mike Zaalman – een onterechte uitslag. Het meegereisde publiek kon ternauwernood de plas op, en het kruis droog houden toen Dirk met een bekeken schot de winnende goal leek binnen te schieten. Een DHSC speler met het formaat van Sneijder en een ongewoon groot hoofd kopte de bal over en voorkwam daarmee de winst voor SVM.

    Maurits - Mau voor intimi - rondde de laatste kans voor DHSC af op de paal en verliet voortijdig het veld om Yolanthe te behoeden voor de echte mannen van SVM 3 die geen van allen geloven dat het goed komt met Wes.