• Afgelopen week werd er door SVM gewonnen met 2-3 uit en tegen de Posthoorn nadat een achterstand van 2-0 met prachtige goals werd weggewerkt. Kan SVM thuis tegen de nummer 3, v.v. Musketiers uit Elst, ook weer de punten pakken?

    De start is overtuigend van SVM, er wordt veel en goed gecombineerd, dat levert na 8 minuten een vrije schietkans voor Frank van Brenk op, die maar net links naast het doel verdwijnt. SVM blijft de bovenliggende partij en geeft Musketiers weinig ruimte om dreigend te worden. De 1-0 kan niet uitblijven en wordt na 25 minuten gescoord door Tycho Brandon, na een goede combinatie.

    V.v. Musketiers is nu wakker geschud: Er wordt direct hoger druk gezet, waardoor SVM wat lastiger op balbezit kan spelen. Na een afgekeurde goal van Musketiers wegens buitenspel, valt in de 35e minuut toch de 1-1: Een driehoekje tussen de verdediging van SVM door zet een speler vrij om de bal achter de keeper Max Koetze in het doel te schuiven. SVM blijft echter kansen creëren, maar de grootste kans is voor Musketiers, en wordt in een één op één duel door Max knap gered vlak voor het rustsignaal.

    De tweede helft heeft Musketiers de betere start, en scoort in de 48e minuut de 1-2 nadat een voorzet van links onvoldoende weggewerkt wordt. SVM lijkt echter 3 minuten later de gelijkmaker al te scoren, uit een rebound, maar deze wordt als buitenspel beoordeeld. V.v. Musketiers heeft nu een licht veldoverwicht, en mist een paar grote kansen. Na 60 minuten besluit Diederik Hafkemeijer door te zetten op een op het oog kansloze bal in de 16, en krijgt het voor elkaar deze tussen de paal en de keeper te prikken: 2-2.

    Het wordt nu een rommelige, wat meer fysieke wedstrijd waarbij beide teams laten zien te willen winnen. Max is echter niet van plan zich te laten passeren door een paar schitterende reddingen, en met een prima sliding van Danny de Bie wordt de laatste kans van Musketiers tot corner verwerkt. Zo blijft de 2-2 op het scorebord na het laatste fluitsignaal. Er was kans en hoop op meer, uiteindelijk is het publiek de winnaar met een spannende wedstrijd tot aan de laatste minuut.