• Opgericht in 1950 als SVM-Boys is SVM nu een ambitieuze omni-sportvereniging met ruim 500 actieve leden. Een echte dorpsvereniging met verschillende afdelingen zoals veld-, en zaalvoetbal, squash, darts en klaverjassen.
    Ons complex ligt langs de A27 waar dagelijks ruim 80.000 autos langs komen.

Sponsors zijn voor SVM heel belangrijk. Als sponsor laat je jezelf en jouw bedrijf zien aan al onze leden. Letterlijk, in de vorm van een vermelding op onze website, een bord langs het veld en/of in de kantine die ook andere leden en niet-leden gebruiken. Daarnaast zijn er nog meer creatieve manieren te bedenken om jouw bedrijf bij onze leden onder de aandacht te brengen. Dit kan specifiek gericht zijn op een groep, zoals het sponsoren van een wedstrijdtenue van een team of door ons voetbalkamp of een toernooi te sponsoren. Hieronder alle mogelijkheden op een rij:

• Reclameborden op diverse locaties op het sportcomplex;
    • Reclame op de tribune op ons hoofdveld. Uitstekend zichtbaar vanuit de A27;
    • Shirt/kleding sponsoring;
    • Banner op de SVM website;
    • Banner op het lcd-scherm in de kantine;
    • Advertentie in de wedstijdflyer bij thuiswedstrijden van het 1e elftal;
    • Wedstrijdbal met naamsvermelding op bordje in de kantine;
    • Advertenties bij verschillende activiteiten zoals darts- en voetbal toernooien;
    • Reclame uitingen op ballenvangers
    • Website
    • Sociale media

Wil je SVM sponsoren dan bieden wij de volgende mogelijkheden:

• hoofdsponsor - substantieel bedrag nader over een te komen
    • subsponsor - vanaf 750,- euro per jaar
    • bordsponsor - vanaf 150,- euro per jaar
    • deelsponsor - vanaf 75,- euro per jaar of eigen keuze bedrag
    • kledingsponsor - vanaf ca. 625,- tot 980,- euro per teamtenue

Donateur worden

Wanneer je onze voetbalclub wil steunen, maar geen tegenprestatie verwacht, dan kan je donateur worden. Als donateur kan je i.p.v. een geldbedrag ook materialen of diensten beschikbaar stellen.

=> Interesse om SVM te sponsoren? Klik dan op de knop bovenaan voor het downloaden van onze sponsorbrochure.

Onze sponsorcommissie is bereikbaar op sponsorcommissie@svmmaartensdijk.nl