• Van een aantal jeugdleiders ontvingen wij het bericht dat hun jeugdteam dit voetbaljaar zeer succesvol heeft afgesloten. Graag zetten wij ze even in de spotlight:

  Jo8-1

  Na een moeizaam begin waarin er tot aan de winterstop hoofdzakelijk werd verloren (soms tot groot verdriet en “bevroren” ledematen aan toe) hebben onze pupillen van SVM JO8-1 zich herpakt en zijn ze in het laatste kwartaal officieus periodekampioen geworden! Met 3 winstpartijen en 1 gelijkspel is de opgaande trend ingezet gelijk met de verbeterde weersomstandigheden.
  Een hele prestatie voor dit team wat hoofdzakelijk uit 6 en 7 jarigen bestaat. Volgend jaar spelen we nog een keer in de onder 8 divisie wat ons team het voordeel van de reeds opgedane ervaring zal geven. De komende weken spelen we nog een drietal toernooien waarna we afsluiten met het zomerkamp!
   

  Jo12

  De Jo12 is het derde kwart van het seizoen kampioen geworden.

  Jo14

  Op de laatste speeldag van de competitie stonden de nummer 1 (Jonathan JO14) en nummer 2 (SVM JO14) tegen elkaar in het veld voor een echte kampioenswedstrijd. Na een super spannende wedstrijd won SVM op karakter met 3-1 en mag zich trots kampioen van de derde klasse noemen.

  Mo20

  Mo20 is de eerste seizoenshelft kampioen geworden.

  G E F E L I C I T E E R D !!!