• Opnieuw aanscherping corona maatregelen

12 okt 2020
  • Vanaf woensdag 14 oktober 22.00 uur ligt het amateurvoetbal in Nederland weer plat. Er wordt niet meer getraind, oefenwedstrijden en competitie liggen weer stil.

Er is 1 uitzondering en dat is voor onze spelers tm 18 jaar*, die mogen wel blijven trainen en onderlinge wedstrijden spelen op de club met eigen jeugdteams, uiteraard in overleg met hun trainer. De kantine was al dicht en blijft dicht. Kleedkamers zijn ook dicht. Geen publiek bij trainingen. Deze aangescherpte maatregel blijft de komende 4 weken van kracht, en kan nog worden verlengd. We houden je op de hoogte. Pas goed op jezelf en je medemens!

*Zoals in het sportprotocol van de NOCSF geformuleerd staat:  'Kinderen en jeugd die qua leeftijd vallen onder juniorencompetitie zijn uitgezonderd van groepjes van 4 en maximaal 30 personen'. Dit betekent dat wanneer iemand van 18 of 19 jaar in een team speelt van JO19 dat deze mag blijven spelen binnen zijn eigen team.  Voor meer info zie hier.

Squash
    Omdat er bij squash 1,5 m afstand gehouden kan worden, is onze zaal open voor gebruik. Echter kantine, douche en kleedkamer, mogen niet gebruikt worden. Klik hier voor meer info.

JeugdactiviteitenHelaas gaan alle geplande activiteiten voor de jeugd niet door. We bewaren t voor betere tijden!