• Start voetbalseizoen 2022-2023

   

   

  Beste leden, vrijwilligers & ouders,

  Het voetbalseizoen is weer geopend! Een aantal teams waren al vroeg gestart met trainen voor de bekercompetitie die afgelopen zaterdag gestart is. Zo ook de selectie die sinds half augustus is gestart met trainen en al een paar succesvolle oefenwedstrijden achter de rug heeft en de eerste overwinning op haar naam heeft gezet.

  Bericht van de voorzitter
  Voor mij als voorzitter (Frans van der Tol) zit het er over drie maanden op en leg ik na 17 jaar – mijn bestuurswerkzaamheden neer tijdens de ALV (Algemene Ledenvergadering) in november. Sinds 2005 was ik eerst vicevoorzitter, en van 2012 t/m 2022 voorzitter. Evert Boshuis die ik de afgelopen twee jaar heb ingewerkt, wordt tijdens de ALV door het bestuur voorgedragen als nieuwe voorzitter. Ik heb er vertrouwen in dat hij met ondersteuning van het bestuur zijn eigen stempel op onze club gaat zetten.

  Kantinezaken
  Barbezetting
  Onze vaste zaterdagmiddag bartoppers Henk & Rina stoppen per 1 november definitief. Via deze weg willen wij hun enorm bedanken voor hun jarenlange drijvende kracht achter de bar. We gaan jullie missen! 

  De keuken wordt dit seizoen bemand door Max Sturkop en Stijn van Hoegee. De nieuwe barbezetting op zaterdagmiddag bestaat uit een  aantal vaste vrijwilligers, te weten. Eveline, Cindy, Maarten, Rob, Marcel de Graaf, Hans & Janneke Drost, Jenny van Elst, Nanda Geitenbeek, Jeroen Stijlaart, Sonja & Evert, Joyce Kwakernaak.

  Het rooster voor de barbezetting door de teams (of ouders van de teams) tot 13 uur staat op de site onder Nieuws/Kantinerooster en ook onder Kantinecommissie.

  Verkoopprijzen
  Helaas hebben we onze verkoopprijzen in de kantine iets moeten verhogen omdat onze leveranciers ook hun prijzen hebben verhoogd.

  Gezonde kantine
  We zijn in gesprek met een nieuwe leverancier voor het eten en drinken, waarbij we direct gaan kijken in hoeverre we gezonde producten kunnen gaan verkopen. Ook komt er een snellere koffiemachine.

  Keukenuitbouw
  We gaan aan de zijkant van de keuken een kleine aanbouw (voorraadhok) maken opdat de bierleveringen efficiënter gedaan kunnen worden en dit minder lichamelijke inspanning vraagt van onze vrijwilligers.

  Onze website is inmiddels geüpdate met info over teams, trainers, leiders, vrijwilligers en commissies. De indeling van de teams, het rooster van de trainingen etc. staat inmiddels op de site. We zijn weer blij met de blijvers en de nieuwkomers op het vrijwilligersvlak!    

  Voor de selectie starten we dit jaar met een nieuwe verzorger Zegert Verhoef. Zegert is fysiotherapeut en kennen jullie misschien nog van zijn vorige werkgever Fysiofitness Visscher in Groenekan.

  Paar punten van aandacht:

  • 17 jaar dit seizoen? Dan spelregelbewijs halen! Zie website onder Voetbalzaken/spelregels en gedragsregels of klik hier.
  • Nieuwe trainers & leiders – opstart informatie en wedstrijdverslagen maken. Uitleg vind je in de informatie op de site onder VOETBAL – trainers & leiders of klik hier.
  • Teams – Zichtbaarheid spelers. Staat jouw naam er niet bij? Zet je zelf dan op zichtbaar in de voetbalapp, zodat we kunnen zien in welk team jij speelt! Voor de jeugd onder 18 jaar geldt, gebruik het mailadres van jouw ouders dat voor de inschrijving is gebruikt.

  Materialen
  Teamkleding en -tassen zijn inmiddels uitgedeeld aan de teamleiding. Heb je de uitnodiging gemist voor 31/8, of ontbreekt er nog iets? Neem dan even contact op met Monique Bicker (secretaris@svmmaartensdijk.nl) of schiet op Gert Aalderink even aan.

  Clubshop nieuwe kleding
  Heb je nieuwe voetbalkleding (anders dan SVM-wedstrijdtenue) nodig? Via onze website kan je bij onze sponsor JAKO mooie dingen bestellen tegen een leuke korting. Klik hier of ga naar CLUBSHOP in de menubalk rechtsboven aan.

  Sponsoring
  Onze hoofdsponsor Mac3Park heeft toegezegd haar sponsorcontract als hoofdsponsor voor een jaar te verlengen, zaterdag a.s. wordt de verlengde overeenkomst op de club getekend.

  Communicatie
  Niet alle berichtgeving van SVM wordt verspreid via de mail. Voor snelle informatie volg je ons op facebook, instagram en onze website.

  OPROEP! Social Media SVM – teamlid gezocht!
  Er is recent een TikTok account voor SVM (@svmmaartensdijk) gemaakt. Daar zoeken we nog iemand voor die dit wil gaan beheren namens SVM.  Doe je een mediaopleiding of vind je het leuk aansprekende filmpjes te maken voor SVM, meld je aan bij socialmedia@svmmaartensdijk.nl. Ook voor Insta en Facebook zoeken we nog iemand tussen de ca. 17 en 30 jaar die het leuk vindt berichten te posten over voetbalzaken.

  OPROEP TVC zoekt assistent!
  De TVC zoekt een assistent die zich bezig gaat houden met:

  • de communicatie met de teamleiding en trainers (via app/mail),
  • de coördinatie van de teamindeling,
  • het plannen van info avonden voor leiders/trainers
  • het bewaken van de jaarplanning en actiepunten.

   Aanmelden kan via tvc@svmmaartensdijk.nl

  Lidmaatschap
  We doen er alles aan om jullie als leden duidelijk te informeren over de wijze van opzeggen, maar soms gaat het blijkbaar toch mis. Dat is met name vervelend omdat wij als club de KNVB een boete moeten betalen voor elk lid dat na 1 juli wordt afgemeld.  Vandaar dat we aan het begin van dit seizoen dit graag extra onder jullie aandacht brengen:

  Het beëindigen van het SVM-lidmaatschap is alleen geldig als dit
  a)     vóór 1 juli van het nieuwe seizoen gebeurt
  b)     via een mail aan onze ledenadministratie.

  DUS: OPZEGGEN BIJ JOUW LEIDER OF TRAINER IS NIET GENOEG!
  Voor meer info zie onze website onder CLUBLID of klik hier.

  Rookvrij beleid
  In navolging op het rookvrij beleid van de KNVB is SVM vanaf dit seizoen volledig rookvrij op haar sportaccommodatie. We begrijpen dat dit besluit niet voor iedereen een leuke is maar hopen wel op jullie medewerking. Meer lezen kan op https://www.svmmaartensdijk.nl/een-rookvrij-svm. Op de rookplek is een rookhalte geplaatst (bij de squashingang).

  Statutenwijziging
  Het afgelopen half jaar zijn we druk bezig geweest met de vereiste wijziging in de statuten omdat deze verouderd waren. Deze zijn inmiddels door de KNVB goedgekeurd. Volgende stap is goedkeuring tijdens de Algemene Ledenvergadering en vastlegging bij de notaris. Zet alvast in jouw agenda 31 okt. (ALV stemming statuten) en 21 nov. (ALV statuten en wisseling voorzitterschap). Voor een algemene goedkeuring van de gewijzigde statuten is de aanwezigheid vereist van 2/3e van de leden. Als deze op 31 okt. niet gehaald wordt, kan er op 21 nov. gestemd worden over de statuten zonder verplicht aantal aanwezigen. Klik hier voor inzage in de SVM concept-statuten volgens het KNVB-model.

  Huisregels
  Aan de nieuwe statuten van SVM is een huishoudelijk reglement & gedragsregels gekoppeld. Klik hier om ze in te zien.

  Extra inkomsten voor onze Club
  In deze dure tijden is het voor een vereniging als het onze extra belangrijk dat er extra inkomsten zijn.

  • Vanaf nu kan je weer stemmen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne op jouw favoriete club en dus ook op ons! Ga naar jouw Rabobank app. en met 2 klikken heb je jouw stem uitgebracht. Je maakt ons heel blij met jouw stem!
  • In november organiseert onze Sponsorcommissie een actie van de Vriendenloterij, hierover later meer. Wil je een avondje mee bellen, mail naar sponsorcommissie@svmmaartensdijk.nl.
  • Zie https://www.svmmaartensdijk.nl/clubshop. Doe hier jouw aankopen en steun SVM. (met speciale korting voor SVM leden bij Jako).

  Derde Helft & Klaverjassen
  Ook de Derde Helft & Klaverjasclub zijn weer van start gegaan dit seizoen. Zij maken gebruik van de SVM-accommodatie voor hun activiteiten. Meer info over hun activiteiten vind je op onze site onder ONZE CLUB of klik hier.

  Website

  • organigram al gezien?
  • Stageplek nodig?
  • Wie doet wat en hoe te bereiken? Contact
  • Rooster kantinedienst
  • En nog veel meer interessante info, dus neem een kijkje op www.svmmaartensdijk.nl.

  De Voetbalkantine live van ESPN bijwonen?
  Dat kan! Via deze link kan je je aanmelden met een paar vrienden of vriendinnen.

  Tot slot willen we op eenieder een dringend beroep doen om ook op onze club zuinig te zijn met energie omdat ook voor SVM de energiekosten de pan uit rijzen. Dus kort douchen, deuren sluiten en lichten uit wanneer je vertrekt!

  Hollandse avond

  Om het seizoen gezellig te starten is er op 24 sept. na de thuiswedstrijd van SVM1 van 17 tot 21 u een volkszanger om het seizoen goed op te warmen...

  Tot slot wensen wij jullie een mooi voetbalseizoen!

  Namens het SVM-bestuur

  Majorie Overvoorde | Communicatie