• Het aankomende seizoen staat Herman Verrips als trainer/coach voor de selectie van SVM.

  Verrips neemt aan het einde van het seizoen het stokje over van Marco Willemse. De nieuwe trainer werkt tot het einde van dit seizoen drie jaar bij voetbalvereniging Cabauw. Daarvoor was hij meerdere jaren hoofdtrainer van amateurclubs in de regio.

  Verrips neemt niet alleen 25 jaar trainerservaring mee. Als ras-Utrechter heeft Verrips ruim
  13 jaar als profvoetballer bij FC Utrecht gespeeld en meer dan 300 competitie- en bekerwedstrijden gespeeld. Vanaf 1998 is Verrips onafgebroken hoofdtrainer in het amateurvoetbal. In de afgelopen 10 jaar bij Kockengen, SIVEO’60, VOP en Cabauw wist hij meerdere malen de nacompetitie te bereiken, periodetitels te pakken en te promoveren.

  Voorzitter Evert Boshuis is blij dat Verrips het komende seizoen de schouders eronder wil zetten: “Volgend seizoen hebben we een mooie mix van ervaren spelers en jonge instroom vanuit de jeugd. We hebben er alle vertrouwen in dat de nieuwe trainer daar goede resultaten
  mee gaat behalen.” aldus Boshuis.
  Ook Herman Verrips kijkt uit naar de samenwerking met de club: “In de afgelopen weken heb ik gesprekken gehad met de TVC, met een vertegenwoordiging van de spelers en heb ik kennisgemaakt met Marco en enkele stafleden. Het zijn allemaal gedreven mensen die de club een warm hart toedragen en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen”.