• Zaterdag moesten we uit naar Brederodes. De thuiswedstrijd hadden we onverdiend verloren. Brederodes staat ook op een nacompetitie plek maar zij hadden gedacht dat ze op een veilige plek zouden staan en hoger op de ranglijst. Dit is dus een belangrijke wedstrijd voor beide. SVM miste een negental spelers dus de keuze was niet ruim. Julen, Miguel en Jesse waren er bijgehaald vanuit 2e en Jesse mocht in de basis beginnen net als tegen vvj en deed dit naar tevredenheid. Er stond een harde wind en in de eerste 20 minuten gebeurde er niet veel misschien had Brederodes een overzicht maar veel kansen kwamen daar niet uit. In de 22ste minuut goede actie van de linksbuiten van Brederodes, hij was rechtsbenig en mocht naar binnen dribbelen en schoot de bal als een streep in het doel 1 0, over dit soort momenten praten we en toch gebeurt het weer net als tegen focus we zijn dan niet scherp en agressief genoeg ondanks dat het wordt aangegeven wat je moet doen als back in deze situatie verder speelde Sascha verdienstelijk. In de 30ste minuut een aanval van SVM en Mark G werd gevloerd in de zestien maar de scheidsrechter gaf geen penalty waardoor Brederodes goed weg kwam, na de wedstrijd zei ik tegen de scheidsrechter dat hij fantastisch had gefloten maar dit was een foutje, hij zei dat hij het niet goed zag en twijfelde ik had begrip voor zijn uitleg. In de 36ste minuut fout van Senna in de opbouw en en Thijs redde voortreffelijk. In de 40ste minuut nog een kans voor Brederodes door niet resoluut verdedigend optreden maar werd over geschoten. Tuurlijk had Brederodes misschien het betere van het spel maar het had zomaar 1 1 kunnen staan als de scheidsrechter de juiste beslissing had genomen in de penalty situatie. In de rust de jongens er laten blijven geloven want we kregen wind mee in de 2e helft. In de 46ste minuut aanval van SVM maar de voorzet belandde op de lat. In de 59ste minuut 2 kansen voor Brederodes achter elkaar, een bal op de lat en een schot via de rug van een SVM speler over. In de 71 ste minuut een schot van Marcel voor langs en in de 75ste minuut kwam Mees er in voor Jesse en in de 65ste minuut kwamen Julen, Miguel en Marcel voor Wessel, Mark S en Thimo. Met Mees erbij ging SVM 1 op 1 spelen wat risico inhoudt maar het resultaat was dat in de 82ste minuut op 1 1 kwam door goede aanval, goed terug leggen van Mark G op Miguel en die schoot de bal onberispelijk in de kruising was dit terecht misschien niet maar de risico wat SVM nam werd beloond. Met de staf er nog over gehad zo doorgaan of puntje koesteren maar werd besloten om proberen puntje mee te nemen dus terug normaal systeem. Brederodes ging in die laatste minuten 1 op 1 spelen maar we bleven goed overeind en bleven aan elkaar gewaagd op het eind tot de 92 ste minuut toen een verdwaalde voorzet wat die speler zelf niet wist door de wind in de kruising belandde waardoor Brederodes fortuinlijk op 2 1 kwam. Was dit terecht misschien wel maar als dit gebeurt op deze manier te verliezen dan is dat heel zuur voor onze jongens. Wij kunnen de jongens niets verwijten de gemiddelde leeftijd was 21,1 jaar, ze hebben gestreden tot het laatst en tuurlijk moet het voetbal beter maar als je op de plek staat waar je staat dan verlies je op deze manier. In de heenwedstrijd was dit al en we hebben heel veel wedstrijden op deze manier verloren en gelijk gespeeld van tegenstanders waar we meer verdiend hadden. We staan waar we staan maar wil toch even zeggen dat ik trots ben op de jongens. We zijn met een heel jong en nieuw elftal begonnen waardoor voor de meeste dit een leer jaar is en dan sta je waar je nu staat. We moeten er voor zorgen dat we de nacompetitie halen wil niet zeggen dat we die winnen maar dan heb je het in eigen hand wat nog moeilijk genoeg gaat worden. Volgende week zijn we vrij dus deze week rustig trainen en volgende week dinsdag 2 april oefenen we tegen een mix van Loosdrecht aanvang 2030 uur bij Loosdrecht. Daarna weer toewerken naar volgende thuiswedstrijd tegen t Goy. Supporters bedankt voor uw support, groet de trainer.