• Welkom bij onze club!

Klik hier als je je online wilt aanmelden.

• Leuk dat je bij SVM wil komen voetballen!
    Je kan je aanmelden via de aanmeldknop hierboven.

Wat gebeurt er na jouw aanmelding?
    Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je een e-mailbericht van de TC waarin staat in welk team je bent ingedeeld en per wanneer je kan komen spelen. Elk jaar wordt de (voorlopige) teamindeling begin juni bekend gemaakt. Een jeugdlid kan zich vanaf 1 mei aanmelden voor het nieuwe seizoen. Je kan dan alvast (gratis tot aan de zomer) meetrainen met een team en in die periode bepalen wij je speelniveau voor de definitieve teamindeling. Het is niet altijd mogelijk nieuwe spelers tijdens het voetbalseizoen in een team te plaatsen. In dat geval kijken we of je wel alvast kan meetrainen.

Voor onze kabouters gelden er afwijkende regels zie https://www.svmmaartensdijk.nl/onze-kabouters/

Let op: Een lidmaatschap bij SVM betekent dat jij of je ouders bereid zijn om een vrijwilligerstaak te vervullen daar voor zullen wij jou en/of jouw ouders benaderen.

Overschrijven naar SVM?
    Wil je overschrijven van een andere voetbalclub naar SVM, meld je dan aan via ledenadministratie@svmmaartensdijk.nl.
    Vergeet niet je af te melden bij je oude vereniging, spullen in te leveren die van de club zijn, eventuele contributieachterstand en boetes te betalen. Als je dat niet doet kan je overschrijving geblokkeerd worden. Overschrijving gaat digitaal. Je hoeft geen overschrijvingsformulier in te vullen.

Meer informatie?
    Kijk voor de volgende onderwerpen in deze links:

Toch nog vragen over lidmaatschap? Mail dan naar ledenadministratie@svmmaartensdijk.nl

SVM verwerkt persoonsgegevens. Wij willen je hierover graag duidelijk en transparant informeren. In het privacy statement geven wij je antwoord op de belangrijkste vragen over de verwerking van persoonsgegevens door SVM en de aangesloten organisaties, waar wij persoonsgegevens vastleggen. Ga hiervoor naar de privacy-policy.
    Bij aanmelding via onze website ga je automatisch akkoord met onze privacy-policy (avg).