• Welkom bij onze club!

  DISCLAIMER *Verplichte vrijwilligers-taak voor elk lid. Met het lid worden van SVM, zeg je toe jouw steentje bij te dragen als vrijwilliger. Op deze manier houden wij onze contributie betaalbaar voor iedereen. * VOG: Wij vragen een VOG aan voor elke vrijwilliger die regelmatig iets voor onze club doet en in aanraking komt met kwetsbare personen. Deze verklaring van goed gedrag wordt afgegeven als je geen strafblad hebt en is voor ons als amateursportvereniging gratis. Zodra jij de VOG ontvangt, ontvangen wij graag een kopie.

 • Meer info over lid worden

  Leuk dat je bij SVM komt voetballen!

  Je kan je aanmelden via de aanmeldknop hierboven. Lees eerst even de disclaimer hierboven.

  Lid worden kan alleen met een ingevuld vrijwilligersformulier-> klik hier. Deze mail je na jouw aanmelding via onze site naar ledenadministratie@svmmaartensdijk.nl. Na ontvangst van het ingevulde vrijwilligersformulier, nemen wij contact met jou op. Voor jeugdleden onder 18 vullen ouders deze lijst in.

  Contributie buiten je budget?
  Geen financiƫle ruimte om de contributie te betalen? Lokale en landelijke voorzieningen kunnen een oplossing zijn om te blijven voetballen. De financieel contactpersoon van ING helpt je graag. Kijk wat voor jou mogelijk is! Klik hier

  Wat gebeurt er na jouw aanmelding?
  Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je een e-mailbericht van de TVC waarin staat in welk team je bent ingedeeld en per wanneer je kan komen spelen. Elk jaar wordt de (voorlopige) teamindeling begin juni bekend gemaakt. Een jeugdlid kan zich vanaf 1 mei aanmelden voor het nieuwe seizoen. Je betaalt dan een klein bedrag voor inschrijving en verzekering. Daarmee kan je dan alvast tot aan de zomer meetrainen met een team en in die periode bepalen wij in welk team jij geplaatst kan worden. Het is niet altijd mogelijk nieuwe spelers eerder tijdens het voetbalseizoen in een team te plaatsen. In dat geval kijken we of je wel alvast kan meetrainen. 

  Voor onze kabouters gelden er afwijkende regels zie https://www.svmmaartensdijk.nl/onze-kabouters/

  Overschrijven naar SVM?
  Wil je overschrijven van een andere voetbalclub naar SVM, meld je dan aan met je bestaande  KNVB bondsnummer via ledenadministratie@svmmaartensdijk.nl.
  Vergeet niet je af te melden bij je oude vereniging, spullen in te leveren die van de club zijn, eventuele contributieachterstand en boetes te betalen. Als je dat niet doet kan je overschrijving geblokkeerd worden. Overschrijving gaat digitaal. Je hoeft geen overschrijvingsformulier in te vullen.

  Meer informatie?
  Kijk voor de volgende onderwerpen in deze links:

  Toch nog vragen over lidmaatschap? Mail dan naar ledenadministratie@svmmaartensdijk.nl

  SVM verwerkt persoonsgegevens. Wij willen je hierover graag duidelijk en transparant informeren. In het privacy statement geven wij je antwoord op de belangrijkste vragen over de verwerking van persoonsgegevens door SVM en de aangesloten organisaties, waar wij persoonsgegevens vastleggen. Ga hiervoor naar de privacy-policy.
  Bij aanmelding via onze website ga je automatisch akkoord met onze privacy-policy (avg).