• Welkom bij onze club!

  Lid worden van een vereniging, betekent ook dat wij jou vragen om een bijdrage te leveren aan het vrijwilligerwerk binnen onze club. Dit kan op structurele of incidentele basis. Hierdoor kan SVM financieel gezond blijven en kan zij de contributie zo laag mogelijk houden voor haar leden. MET ELKAAR & VOOR ELKAAR IS ONS MOTTO. In de vrijwilligerslijst hebben wij een overzicht gemaakt van de werkzaamheden die er zijn. Je vindt deze hieronder bij "Meer info over lid worden". We horen graag waar jij je steentje aan zou willen bijdragen!

 • Meer info over lid worden

  Leuk dat je bij SVM wil komen voetballen!
  Je kan je aanmelden via de aanmeldknop hierboven. Voor het invullen van het vrijwilligersformulier klik je hier. Let op dat je deze direct NA AANMELDING mailt naar ledenadministratie@svmmaartensdijk.nl. Na ontvangst van het ingevulde vrijwilligersformulier, nemen wij jouw aanmelding in behandeling. Voor jeugdleden onder 18 geldt dat ouders deze lijst invullen.

  Contributie buiten je budget?
  Geen financiƫle ruimte om de contributie te betalen? Lokale en landelijke
  voorzieningen kunnen een oplossing zijn om te blijven voetballen. De financieel contactpersoon van ING
  helpt je graag. Kijk wat voor jou mogelijk is! Klik hier

  Wat gebeurt er na jouw aanmelding?
  Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je een e-mailbericht van de TVC waarin staat in welk team je bent ingedeeld en per wanneer je kan komen spelen. Elk jaar wordt de (voorlopige) teamindeling begin juni bekend gemaakt. Een jeugdlid kan zich vanaf 1 mei aanmelden voor het nieuwe seizoen. Je betaalt dan een klein bedrag voor inschrijving en verzekering. Daarmee kan je dan alvast tot aan de zomer meetrainen met een team en in die periode bepalen wij in welk team jij geplaatst kan worden. Het is niet altijd mogelijk nieuwe spelers eerder tijdens het voetbalseizoen in een team te plaatsen. In dat geval kijken we of je wel alvast kan meetrainen. 

  Voor onze kabouters gelden er afwijkende regels zie https://www.svmmaartensdijk.nl/onze-kabouters/

  Let op: Een lidmaatschap bij SVM betekent dat jij of je ouders bereid zijn om een vrijwilligerstaak te vervullen daar voor zullen wij jou en/of jouw ouders benaderen. Wil je meehelpen of vragen naar de mogelijkheden mail dan naar vrijwilligers@svmmaartensdijk.nl.

  Overschrijven naar SVM?
  Wil je overschrijven van een andere voetbalclub naar SVM, meld je dan aan met je bestaande  KNVB bondsnummer via ledenadministratie@svmmaartensdijk.nl.
  Vergeet niet je af te melden bij je oude vereniging, spullen in te leveren die van de club zijn, eventuele contributieachterstand en boetes te betalen. Als je dat niet doet kan je overschrijving geblokkeerd worden. Overschrijving gaat digitaal. Je hoeft geen overschrijvingsformulier in te vullen.

  Meer informatie?
  Kijk voor de volgende onderwerpen in deze links:

  Toch nog vragen over lidmaatschap? Mail dan naar ledenadministratie@svmmaartensdijk.nl

  SVM verwerkt persoonsgegevens. Wij willen je hierover graag duidelijk en transparant informeren. In het privacy statement geven wij je antwoord op de belangrijkste vragen over de verwerking van persoonsgegevens door SVM en de aangesloten organisaties, waar wij persoonsgegevens vastleggen. Ga hiervoor naar de privacy-policy.
  Bij aanmelding via onze website ga je automatisch akkoord met onze privacy-policy (avg).