• BARF staat voor een dieet op basis van \"Bones And Raw Food\". De term wordt gebruikt voor een voedingsprogramma met verse rauwe voeding voor honden, katten en fretten. Er wordt gebruikgemaakt van geschikte rauwe botten, spiervlees, orgaanvlees, gepureerde groentes en aanvullingen zoals rauwe eieren en zuivel.
    Honden die net overschakelen van brokken naar BARF, starten vaak met zachte botten van kleine dieren zoals kip, eend, kwartel, fazant, konijn en parelhoen. Honden die wat meer ervaring hebben, eten ook botten van grotere dieren zoals geit, lam, kalf en ree.
    Tegenstanders van deze voeding argumenteren dat het verstopping, diarree en andere gezondheidsproblemen ten gevolg kan hebben.

Met ruim een week BARF dieet achter de rug bleek de selectie van SVM JO23 weinig last van bijwerkingen en topfit voor de topper tegen koploper Houten.
    Voorafgaand aan de wedstrijdbespreking mochten de jarigen Robert, Pepijn en Martijn in ‘het aquarium’ op hun stoel staan, de felicitaties in ontvangst nemen en - wars van ‘de gezonde traktatie’ en het BARF dieet – de teamgenoten trakteren op snoepkettingen en ranja met een rietje. De snoepketting van Niels bleef echter onaangeroerd doordat zijn BARF dieet tijdens de lokale museumnacht niet helemaal lekker bleek te vallen.

Houten startte de wedstrijd sterk met het zelfvertrouwen van een ploeg die in de competitie 16 doelpunten in 2 wedstrijden scoorde en recent met 10-1 middenmoter Hoogland van het veld veegde. Met de ‘hoge druk’ van een Kärcher saboteerde SVM echter de opbouw van Houten en creëerde het kans na kans met het ingeslepen circulatie voetbal en de druistige Dysons achterin. De rust werd bereikt met een 0-1 stand ondanks de uitstekende rushes van beide spitsen en een afgekeurde kop goal van gastspeler Jesse waarna de volledig gevulde tribune de thuisploeg verwelkomde met applaus en porties Surstromming in de dug-out.

In de 2e helft moest Bram het veld verlaten om de laatste uurtjes van de Dansmarathon vol te maken bij SBS. De wedstrijd eindigde met een staande ovatie van het publiek voor de spelers, scheidsrechter Lamers en Tawatha en Jermaine.