• We staan op het punt een bizar jaar af te sluiten. Een jaar waarin we ineens te maken kregen met een virus dat ons hele leven op zijn kop zet. Ieder van ons wordt hier in meer of mindere mate door geraakt. Zo ook onze club. Zeker nu het eruit ziet dat we begin 2021 ook nog niet vol van start kunnen gaan met de competitie. Blij en trots zijn we daarom dat onze leden en sponsoren trouw blijven en ons tijdens deze lastige periode blijven steunen. Dank hiervoor.

Hoewel er weinig gevoetbald is, is een groot deel van onze vrijwilligers het afgelopen jaar achter de schermen druk bezig geweest. Want door het steeds veranderende coronabeleid van de overheid, moesten er regelmatig aanpassingen doorgevoerd worden op onze club, onze velden en trainingen. Daardoor kon bijvoorbeeld in de zomermaanden een groot deel van de trainingen gewoon doorgaan en is het gelukt toch een sinterklaasfeest te organiseren voor onze jongste leden.

Onze dank gaat uit naar alle vrijwilligers die hun steentje hebben bijgedragen dit jaar. Want zonder vrijwilligers geen SVM! Door corona hebben wij ook geen vrijwilligers-bedankavond kunnen organiseren. Daarom is het bestuur de afgelopen dagen persoonlijk langs geweest om een kleine attentie uit te delen aan alle 89 vrijwilligers.

Het vertrek van 2 TC-leden en de oprichting van een nieuwe Technische Voetbalcommissie maakte de start van het nieuwe voetbalseizoen behoorlijk onrustig. Gelukkig heeft de nieuwe TVC alles inmiddels goed op de rit en kijken we uit naar een nieuw jaar waarin we hopelijk weer snel mogen trainen en voetballen!

Ik wens jou en jouw familie hele fijne kerstdagen en een goed, gezond, sportief, gelukkig & liefdevol 2021!!

Frans van der Tol

voorzitter