• De spelers van JO-7 zijn al iets verder dan de kabouters. Zij spelen wedstrijden met clubs uit deze regio. Deze competitie is laagdrempelig, door onszelf georganiseerd en niet KNVB-gelinked.

De JO7-1 spelen met de verenigingen Loosdrecht en 't Goy wekelijks onderling wedstrijdjes in een toernooi vorm, deze wedstrijden worden bij toerbeurt dan bij de ene dan bij de andere vereniging gespeeld. En niet onbelangrijk, zij doen het niet slecht. Zij hebben een doelpunten saldo van 14 voor en 11 tegen en dat in 4 partijtjes waarbij ze er twee gewonnen en twee verloren hebben.
    Het enthousiasme van spelers vaders, moeders, opa's, oma's en kinderen is hartverwarmend.
    Onder bezielende leiding van Bas de Groot en zijn assistenten, worden onze \"Frenkie's\" en onze \"Liekens\" met de week betere spelertjes.

Training is op maandag en woensdagavond van 17.00 - 18.00 uur op resp. TV1 en KG1.