• Corona-update: SVM sluit volledig tot 1 juni

23 mrt 2020
  • Tjonge dat is even slikken..... Tijdens de persconferentie van maandagavond 23 maart zijn de maatregelen nog verder aangescherpt.

Alle sportclubs blijven volledig dicht tot 1 juni a.s. Dat betekent dat alle geplande activiteiten tot 1 juni NIET doorgaan. Kantine blijft dicht, velden blijven dicht voor wedstrijden en trainingen. Even een balletje trappen op het veld valt onder samenscholing en daar staat voor de betrokkenen minimaal een boete van 400E op.  Dit geldt ook voor SQUASH, ZAALVOETBAL, BRIDGE, DARTEN etc.etc..

Zie voor actuele informatie over het Coronavirus de website van het RIVM. En volg ook onze Facebook en Instagram pagina voor updates.

Maatregelen om besmetting/verspreiding van het virus te voorkomen:

1) Blijf zoveel mogelijk thuis!
    2) Bij griep maar ook bij verkoudheid of hoesten zonder koorts thuis blijven.
    3) Was je handen zo vaak mogelijk.
    4) We geven geen handen meer en houden 1,5 meter afstand zeker als je verkouden bent.
    5) Hoesten/niesen in de binnenkant van je elleboog.
    6) Gebruik papieren zakdoekjes (ook voor het afdrogen van je handen) en gooi ze in de prullenbak na gebruik. Pas goed op jezelf en iedereen om je heen!