• Zaterdag 25 november moest SVM naar OSM die ik in schat als titelkandidaat gekeken naar vorig seizoen toen ze de finale van de nacompetitie verloren. Dit seizoen loopt het nog niet zoals ze willen bij OSM. Wij hebben 2 keer achter elkaar gewonnen en OSM verloor verleden week van UVV. We wisten dat OSM vol zou starten aan de wedstrijd en dat gebeurde ook maar in de 3de minuut was er een kans voor Marcel maar zijn schot ging voor langs. In de 11de minuut goede redding van Max en in de 15de minuut nog een kans die OSM niet benutte. In de 20ste minuut schot Kars, 22ste minuut schot Jelle en 25ste minuut schot Reinout helaas gingen deze naast het doel of de keeper redde van OSM tussendoor waren er ook mogelijkheden voor OSM. In de 30ste minuut werd het 1 0 uit een corner voor OSM en in de 31ste minuut zelfs 2 0 omdat SVM te traag omschakelde in verdedigend opzicht. Hierdoor moest SVM even de gelederen sluiten wat even duurde en OSM verder had kunnen uitlopen maar deed dat niet en in de 42ste minuut goede actie van Marcel hij werd gevloerd in de zestien en de strafschop werd benut door Reinout zodat de rust 2 1 was wat voor ons een opsteker was. In de rust goed doorgenomen wat de bedoeling was om toch te proberen om er een goed resultaat uit te halen maar als dan gelijk in de 46ste minuut OSM de 3 1 maakt ondanks dat SVM de aftrap heeft dan weet je dat het verder een lastige middag wordt. In de 60 ste en 63ste minuut wordt het zelfs 4 1 en 5 1 door persoonlijke fouten en niet goed verdedigen en in de 68ste minuut en 85 ste minuut zelfs 6 1 en 7 1 wordt ook weer door slecht verdedigen en tuurlijk niets ten nadele van OSM want die hebben een leuke ploeg en misschien hadden ze nog meer kunnen scoren maar Max was een sta in de weg voor OSM maar dat kwam ook omdat OSM het op gaf na de 4 1 en in de 85ste minuut belande een schot van Sascha op de paal dit had een beter lot verdiend. Het verschil zat hem vanmiddag in de instelling van OSM die wilde deze wedstrijd graag winnen en zij spelen voor kampioenschap en wij voor lijfsbehoud maar dan mag dit ons niet overkomen. Alleen Max haalde een voldoende en de rest was onvoldoende om een goed resultaat te halen. Gelukkig vonden de spelers ook van zichzelf dat ze een onvoldoende haalde maar deze wedstrijd snel vergeten wel leren van de fouten en jezelf hierin verbeteren want ik blijf zeggen er zit genoeg potentie in de ploeg maar dan moet iedereen zijn taak uitvoeren en verantwoordelijkheid nemen in het veld en niet zo makkelijk opgeven en doelpunten en kansen weggeven als wij deden tegen OSM. Nogmaals OSM heeft verdiend gewonnen maar we hebben ze wel te veel geholpen en daar moeten we van leren. Tuurlijk in 1e helft zag het er niet naar uit en tuurlijk heeft OSM kansen gemist maar wij hadden ook in de omschakeling aanvallend mogelijkheden om tot scoren te komen maar we moeten niet in paniek raken we wisten dat het een moeilijk seizoen zou worden maar we hebben het in eigen hand en dat moeten gaan begrijpen zodat we niet meer deze uitslagen tegen krijgen. Supporters weer bedankt we hadden jullie liever een goed resultaat gegeven maar helaas volgende week weer nieuwe kansen. Met vriendelijke groet Herman Verrips.