• "Franssie bedankt!" scandeerden de stemmen over onze voetbalvelden vrijdagavond 25 nov. jl.

  Na vele jaren vrijwilligerswerk bij SVM, waarvan ruim 10 jaar als voorzitter, heeft Frans van der Tol zijn voorzittersstokje overgedragen aan Evert Boshuis.

  Bestuur, activiteiten- en sponsorcommissie hebben er met gezamenlijke inspanning een memorabele avond van gemaakt voor zowel Frans als voor onze sponsoren.   

  Aan het begin van de avond werden Frans en zijn vrouw Mina op de rode loper binnengehaald onder luid applaus van de aanwezigen. Na een drietal speeches waaronder een van Madeleine Bakker, oud-wethouder Sport gemeente De Bilt was het tijd voor de sponsoren voor een workshop met het voetbal-digiboard; voor de andere gasten was er ruimte voor een persoonlijk moment met Frans.

  Om half negen werd Frans op de middenstip van het hoofdveld toegezongen met de heel toepasselijke nummers I did my way and You will never walk alone.

  Daar werd bekend gemaakt dat de tribune van SVM – die onder de bezielende leiding van Frans is gebouwd - voortaan als de Frans van der Tol tribune door het leven zou gaan. Ook kreeg Frans zijn eigen persoonlijke geelblauwe SVM-shirt.

  De avond werd feestelijk afgesloten met vuurwerk en uiteraard was er nog even tijd om onder het genot van een borrel en lekkere hapjes met elkaar na te praten.

  Frans blijft aan bij SVM als erevoorzitter, zodat hij het relatief jonge bestuur van SVM regelmatig van deskundig advies kan voorzien.

  Foto Mark Heus