• Normaal gesproken zou het voetbalseizoen al zijn afgesloten. Maar door dit vreemde jaar met vele corona-lockdowns, en de recente versoepelde maatregelen, kon er gelukkig nog even gevoetbald worden. De jeugd mocht begin juni weer wedstrijden spelen met andere clubs (Regiocup) en de senioren mochten onderling weer een balletje trappen.  30 juni jl. eindigde de Regiocup en konden er alleen nog onderlinge wedstrijden gespeeld worden. Of er nog training is na deze datum is afhankelijk van jouw teamtrainer. Jammer genoeg bleek het door de 1,5m afstand regel nog niet mogelijk om clubactiviteiten te organiseren omdat het onmogelijk is voor ons dit te gaan handhaven. Maar wij en onze activiteitencommissie staan te trappelen en jullie waarschijnlijk ook!

Voetbalzaken: Nu het voetbalseizoen klaar is, informeren wij jullie dat onze TVC erin geslaagd is een nieuwe voorlopige teamindeling voor de jeugd te maken volgens de richtlijnen van ons jeugdvoetbalbeleid. ‘Voorlopig’ omdat er natuurlijk altijd rond deze tijd nog wat aanmeldingen kunnen binnenrollen bij de ledenadministratie. Voor meer informatie en het overzicht van de teamindeling jeugd, klik je hier. Dit seizoen hebben we afscheid genomen van onze selectietrainer Kevin Ligtermoet en hun verzorger Jan Rigter. Daarover hebben wij jullie al eerder bericht via website en social media. Marco Willemse neemt het stokje van Kevin Ligtermoet over en de verzorging van de selectie wordt overgenomen door Gilbert MacKaaij. Alle informatie over start trainingen, veldindeling etc etc. kunnen jullie vanaf medio augustus vinden op onze site.

Clubshop nieuwe kleding: Heb je nieuwe voetbalkleding (anders dan SVM-wedstrijdtenue) nodig? Via onze website kan je bij onze sponsor JAKO mooie dingen bestellen tegen een leuke korting. Klik hier of ga naar CLUBSHOP in de menubalk rechtsboven aan.

Bestuurszaken: We hebben 2 nieuwe kandidaat-bestuursleden aangetrokken t.w. Monique Bicker en Eveline van Hoegee. Monique zal Jeannette v.d. Bunt opvolgen in november als bestuurssecretaris en Eveline treedt toe als algemeen bestuurslid. Tijdens de Algemene Ledenvergadering in november worden zij formeel voorgesteld en mogen de leden stemmen over hun toetreden als bestuurslid. Tot die tijd draaien ze op proef mee met onze bestuursvergaderingen.

Communicatie: Niet alle berichtgeving van SVM gaat nog via de mail. Wil je goed op de hoogte blijven, volg dan onze facebook en instagram pagina of bezoek onze website www.svmmaartensdijk.nl;

https://www.facebook.com/SVMMaartensdijk -> Klik op Liken om berichtgeving te ontvangen.

https://www.instagram.com/svmmaartensdijk/ -> Klik op Volgen voor het ontvangen van berichtgeving.

Vrijwilligers: We zijn heel blij met alle vrijwilligers die het mogelijk hebben gemaakt om de club door deze lastige corona periode te helpen. Steeds meer ouders en leden melden zich als vrijwilliger en we kunnen alle hulp goed gebruiken. Aarzel dus niet - ook als je maar weinig tijd hebt - om je te melden als vrijwilliger op (link).

We kijken optimistisch naar het nieuwe seizoen waar hopelijk de competitie weer van start gaat en wij weer een aantal activiteiten voor jullie mogen organiseren en wensen jullie een hele FIJNE ZOMERVAKANTIE!

Het SVM-bestuur

Frans, Jeannette, Evert, Nol, Maarten, Frans, Majorie