• Op een zonnige zaterdagmiddag trappen we weer af voor onze tweede wedstrijd. De eerste ruim 10 minuten genieten de toeschouwers van de voetbalkwaliteiten van SVM Jo13-2. Het mooiste combinatiespel laten ze zien bij Wasmeer!

  We creëren mooie kansen, maar het afronden wilde nog niet lukken.
  De tegenstander was koppen groter en fysiek sterker, maar wij overheersten qua techniek en snelheid.

  Maar in de 20e minuut scoren wij de verdiende 0-1! Daarna pakten we door.
  In de 25e minuut wordt er weer een heerlijk doelpunt gemaakt door mooie combinaties met het hele team.
  Een foutje bij de keeper van Wasmeer zorgde ervoor dat wij de 0-3 konden scoren in de 27e minuut! En direct in de 29e minuut schieten we de 0-4 erachteraan.

  In de 35e minuut schudden wij na de rust de tegenstander wakker met de 0-5!
  De 0-6 komt vanuit een geweldige vrije trap op 30 meter.
  Door het vallen van een teamgenoot leek het veld wel even een flipperkast voor het goal, maar dat zorgde wel voor de 0-7. We spelen de tegenstander helemaal zoek. Een simpel balletje zorgt voor de 0-8 in de 51e minuut.
  We kregen een penalty in de 55e minuut, deze werd helaas door een geweldige redding tegen gehouden door de keeper van Wasmeer, maar vanuit een indraaiende corner scoren we toch nog de 0-9! Daarna besloot de scheidsrechter, met al die doelpunten, dat er wel genoeg speelminuten waren gespeeld!

  Met deze geweldige inzet, geweldig keepwerk en een ijzersterkte verdediging kijken er weer uit naar volgende week! Om 10.30 uur zijn we volgende week weer te bewonderen bij Sc ‘t Gooi! Komt u ook?