• Onze vereniging draait op vrijwilligers. Daarmee houden we de contributie laag. De huidige gezellige club met vrijwilligers heeft hard extra hulp nodig.

Op het voetbalveld: jeugdtrainer -jeugdleider - vlagger - teamchauffeur - teamtas-was - vervoer - scheidsrechter - fysiotherapeut SVM1.

In de volgende commissies: activiteiten, voetbal, kantine, website, tc, sponsor, schoonmaak, scheidsrechter.

Wedstrijdcoördinator Jeugd. In de tussentijd wordt dit opgevangen door Jacques Kalverda (TC).

Tijdsinvestering: 6 uur per week. Bij hoge uitzondering meer.
    • Als wedstrijdcoördinator (of wedstrijdsecretaris) zorg je voor informatievoorziening en coördinatie van het indelen en verplaatsen van oefen- en competitiewedstrijden. Je hebt hiervoor contact met de KNVB en andere voetbalclubs.
    • Je werkt samen met de Technische Commissie.
    • Je zorgt voor publicatie van wedstrijdprogramma´s en uitslagen op de website.
    • In deze functie zal je vooral contact hebben met: Elftalleiders & trainers, KNVB districtskantoor Deventer, plaatselijke en regionale commissies t.b.v. jeugdvoetbal, andere wedstrijdsecretarissen voetbalverenigingen, scholen i.v.m. schoolvoetbal (en de administratieve afhandeling).
    Wil je meer weten, stuur een mail naar de TC of schiet Jacques K. even aan.

Ook draaien ouders (van jeugdleden) en 18+leden 1x per voetbalseizoen een bardienst van 2,5 uur op zaterdagochtend.  Zie voor meer informatie Kantinedienst. Daar staat ook het rooster.

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden: vrijwilligers@svmmaartensdijk.nl