• Onze vereniging draait op vrijwilligers. Daarmee houden we de contributie laag.

Wij kunnen extra vrijwilligers goed gebruiken voor o.a. het voetbalveld zoals:

jeugdtrainer -jeugdleider - vlagger - teamchauffeur - teamtas-was - scheidsrechter.

Ook zijn er diverse commissies waarvoor wij mensen nodig hebben zoals:

• activiteitencommissie
    • toernooicommissie
    • scheidsrechtercommissie
    • kantinecommissie
    • websitebeheer
    • technische commissie
    • sponsorcommissie
    • schoonmaak
    • bestuur

Ouders van jeugdspelers (tm 18 jr) worden gevraagd af en toe het team te vervoeren naar een uitwedstrijd en de teamtas met SVM-tenues te wassen (2-3x per jaar).

Ook draaien ouders (van jeugdleden) en 18+leden 1x per voetbalseizoen een bardienst van 2,5 uur op zaterdagochtend.  Zie voor meer informatie Kantinedienst. Daar staat ook het rooster.

We zijn op zoek naar een vaste fysiotherapeut voor begeleiding van SVM1; ook als je nog in opleiding bent, nodigen wij je van harte uit te reageren!

Momenteel kampen we met een groot tekort aan scheidsrechters

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden: vrijwilligers@svmmaartensdijk.nl