• De tegenstander van vandaag is gedegradeerd uit de 3e klasse dus dit was voor SVM weer een test. Gemiddelde leeftijd bij SVM was 21,7 jaar en Julen van de Goede (15) maakte zijn basisdebuut bij SVM. De eerste minuten was het aftasten maar in de 5de minuut verloor SVM de bal op het middenveld en de spits van de tegenpartij werd gelijk diep gestuurd, er kwam een duel uit voort met Thijs onze keeper en die raakte eerst de bal maar daarna ook de speler en de scheidsrechter vond dit een penalty daar zullen de meningen over verschillen bij SVM en de tegenstander hierdoor werd het 0 1. SVM kreeg in de 8ste minuut een kans maar het schot van Kars weeg gestopt door de keeper misschien had hij door moeten lopen de zestienmeter in dan had de kans misschien groter geweest om te scoren. Hierna hield Thijs ons in de wedstrijd door in de 13de minuut, 17de minuut en 27ste minuut goede reddingen te hebben. In de 29ste minuut en 30ste minuut 2 goede kansen voor Thimo maar de keeper hield SVM van de gelijkmaker af. Dan toch in de 35ste minuut de gelijkmaker van debutant Julen die een goede pass van Frank slim afrondde en trok de stand weer gelijk 1 1 en in de 42ste minuut nog een schot van Julen maar keeper redde zo was de ruststand 1 1 en gezien spelbeeld was dat terecht. In de rust de eerste helft door besproken en gezegd dat we te makkelijk balverlies hadden waardoor de tegenstander kansen had. In de 2e helft in de 52ste minuut nam de tegenstander een vrije trap snel wij stonden te slapen en en het schot ging met een lucky binnenkant paal erin 1 2. Hierna kreeg SVM in de 57ste minuut een goede kans maar de inzet van Thimo was te zacht en te gehaast geschoten waardoor de keeper redding kon brengen. In de 70ste minuut kwamen Perry en Marcel in het veld voor Robin (blessure) en voor Thimo in het veld. Tot de 80ste minuut gebeurde er eigenlijk nog weinig maar de tegenstander kwam op 1 3 omdat SVM vergat mee te lopen met tegenstander en in de 88ste minuut werd het nog 1 4. We moeten leren om situaties beter te lezen en daarop beter te anticiperen. Deze wedstrijd werd verloren doordat de tegenstander geraffineerde, gemener waren in duels en niet omdat ze veel beter waren, ja ze waren ouder en gingen door de voorsprong beter spelen. SVM was aan de bal vaak slordig en te ongeduldig als ze de bal wonnen waardoor er weer snel balverlies was en je dan niet tot scoringskansen kan komen. We hebben een jonge ploeg en het gaat al veel beter als in het begin van het seizoen en de spelers leren op de trainingen waardoor het beter gaat maar het blijft jeugdig. In de 2e helft waren er teveel spelers van SVM onzichtbaar en dan is het ook moeilijk om tot resultaat te komen maar we blijven positief want ik blijf zeggen dat er potentie in de spelersgroep zit alleen een wedstrijd duurt 90 minuten en niet 45. Als we de slordigheden kunnen beperken en wat slimmer worden in verdedigen dan gaan we heus nog wel wedstrijden winnen. We moeten blijven werken en goed blijven trainen en ons zelf door ontwikkelen waardoor we de slordigheden die we nu hebben verbeteren en de kansen die we krijgen moeten we overtuigende proberen af te maken. De supporters weer bedankt en tot de volgende wedstrijd.